Vesti bune de zapada multa pentru micutii schiori care se pregatesc pentru tabere de schi! Adventure CAMPS va asteapta si pe voi sa va alaturati echipei!

Oradea - 4 decembrie 2008

Comunicat tip General in Turism

Iarna 2008-2009 se anunta bogata in zapada. Cu totii ne bucuram, dar cel mai mult si cel mai mult, micii schiori sunt gata sa-si faca bagajul si sa inceapa aventura zapezii. Inca mai aveti timp sa va alegeti tabara de ski si sa va rezervati biletul spre Aventura zapezii care e la doar un click distanta www.adventurecamps.ro!

Informatiile meteo si nu numai, care ajung la noi, sunt mai mult decat imbucuratoare pentru pasionatii partiilor de schi si ai sezonului alb.
Aventura zapezii incepe odata cu apropierea sarbatorilor de iarna si a vacantelor mult asteptate. E timpul sa ne facem bagajele pentru o tabara mai lunga si mai tentanta si sa uitam de 'minivacantele' care erau singurele optiuni in perioada activitatilor scolare. Si daca inca nu v-ati decis pe care partie alegeti sa schiati in aceasta iarna, Adventure CAMPS va pune la dispozitie ofertele de tabere de iarna pe site-ul dedicat exclusiv taberelor www.adventurecamps.ro
Nu sunt motive de ingrijorare legate de conditiile meteo si de existenta zapezii. Ninge la munte, ninge la munte ! .... sunt exclamatii de bucurie si entuziasm care se fac auzite din ce in ce mai des mai ales in randul prichindeilor pasionati de anotimpul alb si sporturile de iarna.
Adventure CAMPS incurajeaza practicarea sporturilor si a activitatii in aer liber in orice anotimp, dar in special pentru sporturile de iarna profesionistii acestei echipe ofera celor doritori, o tabara speciala de initiere in schi incepand cu 4 ianuarie 2009 la Bucin. Pot participa copii pana la 8 ani, incepand de la 3 anisori.
' O zona de vis, cu zapada multa, ciocolata calda si o partie usoara care fac impreuna reteta unei tabere reusite.'
Pentru tabara de la Bucin perioada inscrierilor se apropie de final - mai sunt DOAR 8 locuri disponibile. E momentul ca prichindelul tau sa se alature celor care incep deja sa-si faca bagajele pentru o tabara de ski minunata!
Adventure CAMPS - Bucin - iarna 2009 - TABARA, ZAPADA, SCHI, DISTRACTIE MULTA SI EXPERIENTE DE NEUITAT!
www.adventurecamps.ro - locul unde le poti rezerva pe toate!

Despre Simplogix Oradea

Adventure CAMPS - profesionisti ai taberelor
0264-593.254
Cluj Napoca
office@adventurecamps.ro