Black Friday la Photosetup, o experienta frumoasa pentru clienti

BUCURESTI - 7 noiembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, IT&C

Photosetup se alatura si anul acesta, magazinelor participante la Black Friday.
Inspirati de un eveniment de shopping cunoscut la nivel international, la fel ca anul trecut si anul acesta Photosetup va oferi clientilor sai posibilitatea de a achizitiona cele mai bune accesorii foto la preturi exceptionale, pe parcursul perioadei promotiei.
Astfel, cu ocazia Black Friday, Photosetup va oferi clientilor, o selectie din cele mai bune accesorii foto cu discount-uri cuprinse intre 20-40% chiar si pana la 70%, la unele dintre ele.

Valeria Galea, Director de Marketing, Photosetup

Valeria Galea, Director de Marketing, Photosetup

 Black Friday la Photosetup o experienta frumoasa pentru clienti! Anul trecut, a fost o munca de echipa extraordinara, de Black Friday. Toti colegii s-au mobilizat puternic timp de trei zile pline de lucru intens, pana seara tarziu, alocate procesarii si livrarii comenzilor pentru a asigura un timp rapid de raspuns, insa efortul lor s-a reflectat in feed-back-ul pozitiv si in multumirile primite din partea clientilor, acest lucru fiind o mare satisfactie pentru noi. 

Valeria Galea, Marketing Director, Photosetup

Suntem convinsi ca multi dintre fotografii pasionati sau profesionisti, se pregatesc deja pentru marele eveniment. Acest lucru se reflecta si in mesajele numeroase pe care le-am primit in ultimele zile, de la clientii nostri, precum si numarul mare de abonari la newsletter.

Astfel, perioada promotionala la noi se va desfasura incepand cu data de 29 noiembrie ora 00:00,  pana in noaptea de 30 noiembrie ora 23:59, in limita stocului.

Ce va insemna Black Friday la Photosetup?

O experienta cat mai frumoasa pentru clientii nostri. 

La fel ca si anul trecut, ne-am pregatit cu stocuri masive pentru unele dintre cele mai performante si solicitate brand-uri de accesorii foto, respectiv Mafrotto, Kata, Schnieder B+W, Sigma, Gitzo, Photoflex , Hensel si ne propunem sa avem un timp foarte rapid de raspuns si procesare a comenzilor.

Anul trecut, a fost o munca de echipa extraordinara, de Black Friday. Toti colegii s-au mobilizat puternic  timp de trei zile pline de lucru intens, pana seara tarziu, alocate procesarii si livrarii comenzilor, insa efortul lor s-a reflectat in feed-back-ul  pozitiv primit din partea clientilor.

Si pentru noi pot spune ca a fost o experienta frumoasa, avand retururi aproape de zero si clienti deosebit de intelegatori si rabdatori, iar multumirile si aprecierile lor, au fost poate cea mai mare satisfactie pentru noi.

Photosetup ramane un etalon de calitate pentru clientii sai,  atat prin produsele oferite cat si prin caltatea serviciilor.

Comenzile se vor putea plasa doar in sistem on-line, de aceea,  ii invitam pe clienti sa isi faca cont pe site, in cazul in care nu au deja, pentru a castiga timp si a le creste sansele de a beneficia de ofertele promotionale, inainte de epuizarea stocurilor. 

Spor la cumparaturi! Contact Photosetup- Magazin foto specializat Show-room: Str. Dr. Anibal Teohari 6, Ap 1 [zona de vile Panduri] Tel: 021 411 65 30 E-mail:office@photosetup.ro www.photosetup.ro