Blackmagic Camera lanseaza un up-grade de soft pentru videografi

BUCURESTI - 26 iunie 2014

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Media / Publicitate, Tehnologie

Videografii si producatorii de film care utilizeaza camerele de filmare Blackmagic, au incepand cu 24 iunie 2014, posibilitatea de a descarca gratuit noul software dedicat camerelor Production 4k, Camera Poket si Studio.

Blackmagic Camera

Blackmagic Camera

Aceasta noua versiune de software lansata de Blackmagic Design ieri, 24 iunie 2014, pe langa o serie de remedieri de bug-uri si alte imbunatatiri, face posibila compatibilitatea 100% a obiectivelor Sigma MFT din clasa ART cu Blackmagic Pocket Cinema Camera, oferind acum autofocus prin apasarea pe butonul de focus si autoexpunerea prin apasarea pe butonul Iris aflate la indemana pe spatele camerei, caracteristici care nu erau posibile anterior.

Astfel, combinatia Blackmagic Pocket Camera alaturi de obiectivele Sigma MFT ART, devine cea mai accesibila cale pentru o filmare de calitate.

Mai multe despre noul soft: http://www.photosetup.ro/evenimente/blackmagic-lanseaza-un-upgrade-de-soft

Produsele Blackmagic si Sigma sunt disponibile in Romania prin Simus Trading/Photosetup, in calitate de reprezentant oficial pentru Romania

Contact Photosetup – Magazin Foto Specializat: Show-room: Str. Dr. Anibal Teohari 6, AP. 1 sector 5 [zona de vile H.Marriott] Tel: 021 411 65 30 E-mail: office @ photosetup.ro Shop on-line: www.photosetup.ro