Continua seria intalnirilor fotografice Photosetup, cu Street Photography

BUCURESTI - 5 iulie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Seria intalnirilor fotografice organizate de Photosetup , continua cu fotografia de strada, in data de 13 iulie 2013, avandu-l ca invitat pe Aurel Rapa.
Sunt atat de multe lucruri frumoase in jurul nostru, incat la o simpla plimbare prin oras, putem surprinde imagini reusite din jurul nostru. Totul este sa le identificam vizual si sa rezonam cu ele.
Aurel Rapa, posesor al catorva premii de fotografie obtinute de-a lungul activitatii sale, este unul dintre fotografii cunoscuti in comunitatea fotografica din Romania, fiind un explorator neobosit al orasului. El ne va povesti cate ceva despre secretele fotografiei de strada. Despre ce avem voie sa fotografiem pe strada si ce nu. Ne va povesti din experienta sa si ne va invata sa privim cu alti ochi lumea inconjuratoare. Vom invata ca pana si o zi ploiasa si mohorata, aparent banala, se poate transforma intr-o poveste captivanta, spusa intr-o singura imagine, daca stim sa privim lucrurile din jurul nostru.

Intalnirile fotografice Photosetup - Street Photography

Intalnirile fotografice Photosetup - Street Photography

 Ne bucuram de fiecare data cand putem oferi ceva comunitatii foto. Experienta noastra de peste 15 ani in vanzarea si distributia pe piata din Romania, a echipamentelor foto profesionale, cat si background-ul nostru profesional si educational in acest domeniu, ne califica pentru dezvoltarea educatiei vizuale in randul noilor generatii. Ne dorim cresterea calitatii in randul pasionatilor de fotografie, sperand ca in viitor, multi dintre acestia vor face din pasiunea pentru fotografie, o profesie. 

Valeria Galea, Director de Marketing Photosetup

Acest eveniment este dedicat pasionatilor de fotografie mai putin experimentati si de aceea, vom incerca sa oferim cat mai multe informatii utile si raspunsuri la intrebari, asa incat, intalnirea sa fie o sursa de inspiratie si de educatie fotografica pentru toti cei prezenti la eveniment.

 “Ne bucuram de fiecare data cand putem oferi ceva comunitatii foto. Experienta noastra de peste 15 ani in vanzarea si distributia  pe piata din Romania, a echipamentelor foto profesionale, cat si background-ul nostru profesional si educational in acest domeniu,  ne califica pentru dezvoltarea educatiei vizuale in randul noilor generatii. Ne dorim cresterea calitatii in randul pasionatilor de fotografie, sperand ca in viitor, multi dintre acestia vor face din pasiunea pentru fotografie, o profesie.” Valeria Galea, Director de Marketing Photosetup.

Gazda acestor intalniri va fi cafeneaua Tete-a-tete din Parcul Herastrau, un loc prietenos si dedicat evenimentelor culturale, situat langa Gradina Japoneza,  un loc in care ne vom relaxa alaturi de cocktail-uri imbietoare si ne vom incanta simturile vizuale cu cele mai interesante selectii de fotografii si vom asculta cele mai utile sfaturi despre arta fotografica.

Paticiparea la eveniment este cu intrare libera, insa pentru o buna desfasurare a evenimentului, accesul va fi posibil doar pe baza inscrierii in prealabil pe site-ul organizatorului, la :  http://www.photosetup.ro/evenimente/intalnirile-fotografice-photosetup-street-photography

Organizator Photosetup – Magazin foto specializat. Partener locatie: Tete-a-Tete Caffee Art & Chil.

Despre Photosetup: Magazin foto specializat. Solutii complete pentru studiouri foto. In calitate de reprezentant oficial in Romania pentru 90% dintre brand-urile din portofoliu, Photosetup, detine in stocul propriu peste 10.000 de produse cu peste 2000 de repere unice. Totodata, avand o prezenta de 15 ani pe piata foto profesionala din Romania, Photosetup este principalul furnizor de accesorii foto pentru magazinele cu specific foto, din Romania.

Despre Tete-a-Tete: Subtil asezat intre copaci si napadit de voie buna, Tete-a-Tete este o oaza de cultura si relaxare, este locul unde te poti rasfata cu muzica buna alaturi de cocktail-uri colorate si racoritoare. Coffe Art & Chill, Herastrau, langa Gradina Japoneza.

Despre Epson: Prezent, la nivelul tarilor europene, in toate demersurile artistice majore care valorizeaza imaginea, brandul Epson se asociaza armonios atat cu lucrarile originale ale artistilor contemporani, cat si cu reproducerile artistice de cel mai inalt nivel. Partener in expozitii ale unor muzee celebre precum Luvrul sau New Monaco, ori promotor al talentului artistic de secol XXI prin programe ca Digigraphie® (www.digigraphie.com), Epson se plaseaza in categoria „uneltelor” de expresie cele mai fidele intentiilor artistului de oriunde.