Fotogenica 2013 - Conferinta pasionatilor de fotografie, cel mai asteptat eveniment foto al anului

BUCURESTI - 17 aprilie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Media / Publicitate

Photosetup, magazin foto specilaizat si Canon, invita pasionatii de fotografie la un maraton fotografic: workshop-uri foto, demonstratii practice, concurs foto - Fotogenica 2103.
Aflat la a-IV-a editie, evenimentul ii asteapta pe toti fotografii amatori sau profesionisti, indiferent de nivelul de cunostinte fotografice sau de aparatul foto pe care il au in dotare. Evenimentul este apreciat si se bucura de o mare recunoastere atat in randul pasionatilor de fotografie cat si al fotografilor profesionisti, fiind asteptat cu mare interes de fiecare data. Editia din acest an aduce si un invitat special si anume, ambasadorul Canon, fotograful suedez Brutus Ostling.

Fotogenica 2013, Conferinta pasionatilor de fotogarfie

De asemenea, tot din partea Canon vor fi prezente doua echipe de service, cea din Ungaria si cea din Romania, care vor organiza pentru voi sesiuni de check&clean.

Workshop-urile foto au o tematica variata si se vor desfasura in cursul zilei de sambata atat dimineata cat si dupa-amiaza pentru a permite cursantilor sa participe la 3-4 teme (ex: dimineata- rasarit si fotografie subacvatica, dupa-amiaza glamour, de la ora 18,30 astrofotografie partea teoretica, apoi de la ora 22 partea practica).

Workshop-uri foto:• Rasarit la Sirnea • Fotografie subacvatica (dimineata/dupa-amiaza) • Body shapes (dimineata/dupa-amiaza) • Glamour & Beauty (dimineata/dupa-amiaza)• Tehnica fotografica introductiva/generala (dimineata) • Time-lapse (dimineata) • Fotografia de natura ( sat Pestera) • Dualismul clar-neclar in fotografie • Workshop video - notiuni introductive• Fotografie nocturna (teorie, 18.00-20.00, practica dupa ora 22, la focul de tabara) • Astrofotografie (teorie,18.00-20.00, practica dupa ora 22)

Photosetup va pune la dispozitia participantilor, echipament performant din care amintim blitz-urile de studio Hensel si trepiedele foto Manfrotto.

De asemenea, toti participantii vor primi din partea Photosetup Carduri de reduceri substantiale pentru achizitia de echipamente si accesorii foto din magazinul  specializat Photosetup.ro

Taxa de participare este de 125 Euro si include participarea la tot evenimentul.

Clientii Photosetup beneficiaza de 20% reducere pentru participarea la eveniment. Reducerea nu se cumuleaza cu alte reduceri.

Detalii complete se gasesc pe site-ul Photosetup,ro

Taguri: fotogenica
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/simus-trading/fotogenica-2013-conferinta-pasionatilor-de-fotografie-cel-mai-asteptat-eveniment-foto-al-anului