Intalnirile fotografice Photosetup cu tema Newborn

BUCURESTI - 10 iunie 2019

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, IT&C, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Internet

Live site

Photosetup da startul intalnirilor fotografice dedicate pasionatilor de fotografie

Cresterea accesibilitatii echipamentelor foto si in mod special a aparatelor foto DSLR si Mirrorless, a atras cu sine si dezvoltarea fotografiei in randul pasionatilor acestui gen de arta vizuala. Pentru a veni in sprijinul acestui public pasionat de fotografie dar si din dorinta de a fi mai aproape de comunitatea fotografica aflata la inceput de drum, Photosetup va relua incepand cu luna iunie a acestui an, seria intalnirilor fotografice cu intrarea libera.

Photosetup

Photosetup

 Intalnirile se vor desfasura pe parcursul a cateva ore, intr-un cadru prietenos si relaxat, avand ca scop principal atat cresterea educatiei vizuale in randul pasionatilor de fotografie cat si furnizarea de informatii competente despre tehnica fotografica, echipamente foto si altele. 

Photosetup- Magazin foto-video specializat

Intalnirile fotografice Photosetup

 

Photosetup da startul intalnirilor fotografice dedicate pasionatilor de fotografie.

Cresterea accesibilitatii echipamentelor foto si in mod special a aparatelor foto DSLR si Mirrorless, a atras cu sine si dezvoltarea fotografiei in randul pasionatilor acestui gen de arta vizuala. Pentru a veni in sprijinul acestui public pasionat de fotografie dar si din dorinta de a fi mai aproape de comunitatea fotografica aflata la inceput de drum,Photosetupva relua incepand cu luna iunie a acestui an, seria intalnirilor fotografice cu intrarea libera. 

 

Intalnirile se vor desfasura pe parcursul a cateva ore, intr-un cadru prietenos si relaxat, avand ca scop principal atat cresterea educatiei vizuale in randul pasionatilor de fotografie cat si furnizarea de informatii competente despre tehnica fotografica, echipamente foto si altele.

Prima intalnire din acest an este dedicata fotografiei Newborn, o tema cu un inters foarte crescut in randul pasionatilor de fotografie. Indiferent ca doresti sa inveti cum sa-ti fotografiezi singur copilul, sau esti un fotograf la inceput de drum si doresti sa inveti mai multe despre acest gen fotografic, te asteptam alaturi de Photosetup.

Data: 18 iunie 2019, incepand cu ora 18

Locatia: ArtHalle – galerie de arta contemporana, Str. Budiesteanu nr 10 - Bucuresti

Despre eveniment:

Intalnirea se va desfasura incepand cu ora 18:00 intr-un cadru prietenos si relaxat, avand ca scop principal cresterea educatiei vizuale, in randul pasionatilor de fotografie si interesati in acest gen fotografic.
In cadrul intalnirii, fotograful invitat - Violeta Patrichi ne va dezvalui cateva secrete dar si provocari intalnite in fotografia de nou-nascuti. 

Asadar, timp de o ora, ne propunem sa discutam pe tema fotografiei newborn si sa raspundem intrebarilor in cadrul sesiunii Q&A, dupa care ne vom muta in coltul special amenajat pentru exemplificarea practica a fotografiei newborn, utilizand echipamentele dedicate acestui gen fotografic precum si recuzita specifica.


Estimam un timp de desfasurare cu totul, de aproximativ 2-3 ore.


Daca doresti sa vii alaturi de noi, te asteptam cu mare drag.


Intrarea este gratuita in limita locurilor disponibile si se poate face pe baza inscrierii in prealbil, pe site-ul Photosetup, aici:
https://www.photosetup.ro/fotografia-newborn