Magazinul foto Photosetup intra in prima runda a campaniei Black Friday pe 21 noiembrie 2014

BUCURESTI - 13 noiembrie 2014

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, IT&C, Media / Publicitate, Retail

Photosetup – magazin foto specializat, se alatura si in acest an, magazinelor participante la evenimentul mult asteptat al anului - Black Friday. Pe scurt: vor fi 3 zile pline si peste 1000 de produse cu discount-uri cuprinse intre 15-50%, chiar si pana la 70% la unele accesorii foto.

Ce va insemna Black Friday la Photosetup? O experienta cat mai frumoasa pentru clientii sai.

Pregatiti cu stocuri si cu un server performant, si anul acesta Photosetup va oferi clientilor posibilitatea de a achizitiona cele mai bune accesorii foto la preturi exceptionale.

Prima runda de reduceri Black Friday, la Photosetup

Prima runda de reduceri Black Friday, la Photosetup

 Pe parcursul a 3 zile pline, in prima runda de discount-uri, clientii se vor putea bucura de peste 1000 de produse cu discount-uri cuprinse intre 15-50%, chiar si pana la 70% la unele accesorii foto.  

Photosetup

Astfel, pe parcursul a 3 zile pline, in prima runda de discount-uri, clientii se vor putea bucura de peste 1000 de produse cu discount-uri cuprinse intre 15-50%, chiar si pana la 70% la unele accesorii foto.

“Deoarece suntem reprezentanti oficiali in Romania pentru 90% dintre brand-urile din portofoliul nostru, ne bazam ca de obicei pe stocul propriu, pentru livrari.

Avem o echipa foarte bine organizata care asigura un timp scurt de procesare a comenzilor, asa incat clientii nostri se vor putea bucura cat mai repede de produsele achizitionate in aceasta perioada de reduceri." Valeria Galea- Marketing Manager

Campania promotionala va avea o pagina dedicata unde produsele cele mai solicitate vor fi evidentiate, pentru a le gasi mai repede.

Totusi, tinand cont ca magazinul foto - Photosetup,  va intra in promotie cu aproape toate produsele, clientii sunt sfatuiti sa caute produsele dorite in site, in cazul in care nu vor fi prezente in pagina dedicata promotiei.

Totodata, clientii au la dispozitie si Lista de dorinte (Wishlist), un instrument foarte eficient pentru a-si selecta si salva in contul de client produsele dorite, chiar inainte de inceperea reducerilor.”

Campania promotionala Black Friday se va desfasura pe parcursul a trei zile, incepand cu 21 noiembrie ora 00:01 si se va incheia la 23 noiembrie ora 23:59.

Mai multe detalii se gasesc pe site-ul magazinului la www.photosetup.ro