Manfrotto lanseaza geanta foto cu protectie anti-soc

BUCURESTI - 4 februarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Monden / Lifestyle, Retail

Manfrotto lanseaza prin magazinul foto - Photosetup, geanta foto cu protectie anti-soc pentru echipamentul digital. Asa cum si-a obisnuit clientii de mai bine de 40 de ani, Manfrotto inoveaza constant pentru a satisface cele mai exigente gusturi in materie de design, calitate si functionalitate. Tinand cont de feed-back-urile primite de la fotografi, pentru Manfrotto, anul 2013 a debutat cu o noua realizare deoarece in portofoliul sau, s-a adaugat o noua colectie de genti foto si nu de orice tip ci o serie dedicata protectiei echipamentului digital.

La ce se refera protectia anti-soc? Simplu: geanta se remarca prin protectia anti-soc datorata robustetii constructiei gentii precum si a fermitatii materialului dublat de un strat protector existent atat pe capacul frontal cat si de jur imprejurul gentii. Geanta impresioneaza din primul moment in care ia contact utilizatorul cu ea, fiind extrem de bine lucrata si de robusta.

Fiind disponibila in mai multe versiuni de dimensiuni si modele, dIn intrega colectie, am extras spre prezentare un model ce se pliaza ca dimensiune si model, pe nevoile majoritatii fotografilor popsesori de aparate foto DSLR middle level si anume - Amica 50BB.

Iata asadar ce ofera asadar, Amica – 50BB: In geanta foto Amica 50BB se pot transporta confortabil un DSLR cu 2 obiective din care unul atasat si altul aditional alaturi de un blitz de aparat si alte accesorii. In functie de obiective, pot intra chiar si trei alaturi de un body (un obiectiv  atasat pe aparat si alte doua in lateral).

Interiorul este modular astfel incat fiecare fotograf isi poate aranja dupa nevoile proprii despartitoarele, pentru a asigura un loc confortabil echipamentului digital.

Buzunarul din fata este recomandat pentru filtre, carduri sau alte accesorii mici. Accesul la aparat se face rapid.

Design-ul este foarte rafinat, iar materialele de foarte buna calitate, specifice brand-ului Manfrotto.

Interiorul este gri iar latelarele interioare rosii cat si terminatia rosie a peretilor despartitori ofera un plus de prospetime, amintind totodata de culoarea specifica a acestui brand consacrat.

Cu aceasta noua colectie, Manfrotto combina intr-un mod foarte practic design-ul, calitatea, protectia si nu in ultumil rand pretul extrem de accesibil, toate dedicate fotografului urban, modern, pretentios si foarte atent la bugetul alocat investititei in pasiunea sa pentru fotografie.

Pretul recomandat : 148 Lei

Garantia Manfrotto acordata acestor genti este de 2 ani cu extensie de inca 3 ani la inregistrarea produsului pe site-ul producatorului.

Produsul este disponibil prin Photosetup.ro partener Manfrotto Romania.

Contact Show-room: Str. Dr. Anibal Teohari 6, Ap 1, Sector 5 Tel: 0214116530 E-mail: office [ at] photosetup [.] ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/simus-trading/manfrotto-lanseaza-geanta-foto-cu-protectie-anti-soc