Photosetup lanseaza seria intalnirilor fotografice pentru pasionatii de fotografie

BUCURESTI - 21 iunie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Cresterea accesibilitatii echipamentelor foto si in mod special a aparatelor foto DSLR, a atras cu sine si dezvoltarea fotografiei in randul pasionatilor acestui gen de arta vizuala. Pentru a veni in sprijinul acestui public pasionat de fotografie dar si din dorinta de a fi mai aproape de comunitatea fotografica aflata la inceput de drum, Photosetup va organiza In luna iulie, o serie de intalniri fotografice cu intrarea libera.
Intalnirile se vor desfasura pe parcursul a cateva ore in fiecare sambata a lunii iulie, intr-un cadru prietenos si relaxat, avand ca scop principal atat cresterea educatiei vizuale in randul pasionatilor de fotografie cat si furnizarea de informatii competente despre tehnica fotografica, echipamente foto si altele.

Intalnirile fotografice Photosetup

Intalnirile fotografice Photosetup

 Ne bucuram de fiecare data cand putem oferi ceva comunitatii foto. Experienta noastra de peste 15 ani in vanzarea si distributia pe piata din Romania, a echipamentelor foto profesionale, cat si background-ul nostru profesional si educational in acest domeniu, ne califica pentru dezvoltarea educatiei vizuale in randul noilor generatii. Ne dorim cresterea calitatii in randul pasionatilor de fotografie, sperand ca in viitor, multi dintre acestia vor face din fotografie, o profesie.  

Valeria Galea, Director de Marketing Photosetup

Intalnirile vor aborda teme diferite de arta fotografica, printre care   “fine art photography”, “street photoraphy”, “ travel photography ” si multe altele.

Nu in ultimul rand, intalnirirle vor avea invitati profesionsiti din domeniul fotografic, care le vor prezenta proiecte fotografice indraznete alaturi de sfaturi tehnice despre fotografie, participantilor prezenti la eveniment.

Gazda acestor intalniri va fi cafeneaua Tete-a-tete din Parcul Herastrau, un loc prietenos si dedicat evenimentelor culturale, situat langa Gradina Japoneza,  un loc in care ne vom relaxa alaturi de cocktail-uri imbietoare si ne vom incanta simturile vizuale cu cele mai interesante selectii de fotografii si vom asculta cele mai utile sfaturi despre arta fotografica.

Fiecare eveniment va fi publicat separat cu detalii complete, in scurt timp, pe site-ul www.photosetup.ro

 

Organizator Photosetup – Magazin foto specializat. Parteneri: Tete-a-Tete Caffee Art & Chill, Epson.

Despre Photosetup: Magazin foto specializat. Solutii complete pentru studiouri foto. In calitate de reprezentant oficial in Romania pentru 90% dintre brand-urile din portofoliu, Photosetup, detine in stocul propriu peste 10.000 de produse cu peste 2000 de repere unice. Totodata, avand o prezenta de 15 ani pe piata foto profesionala din Romania, Photosetup este principalul furnizor de accesorii foto pentru magazinele cu specific foto, din Romania.

Despre Tete-a-Tete: Subtil asezat intre copaci si napadit de voie buna, Tete-a-Tete este o oaza de cultura si relaxare, este locul unde te poti rasfata cu muzica buna alaturi de cocktail-uri colorate si racoritoare. Coffe Art & Chill, Herastrau, langa Gradina Japoneza.

Despre Epson: Prezent, la nivelul tarilor europene, in toate demersurile artistice majore care valorizeaza imaginea, brandul Epson se asociaza armonios atat cu lucrarile originale ale artistilor contemporani, cat si cu reproducerile artistice de cel mai inalt nivel. Partener in expozitii ale unor muzee celebre precum Luvrul sau New Monaco, ori promotor al talentului artistic de secol XXI prin programe ca Digigraphie® (www.digigraphie.com), Epson se plaseaza in categoria „uneltelor” de expresie cele mai fidele intentiilor artistului de oriunde.