Photosetup sustine sectiunea foto a festivalului Studentfest Timisoara

BUCURESTI - 4 martie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Organizatia Studentilor din Universitatea de Vest din Timisoara (OSUT) revine in perioada 11-20 aprilie cu cea de-a XXII-a editie a StudentFest -ului, cel mai mare festival de arta si cultura din Romania care le ofera tinerilor sansa de a se exprima liber, reprezentand o alternativa la educatia formala promovata de sistem.

Photosetup sustine Studentfest 2013

Photosetup sustine Studentfest 2013

 Ne face o deosebita placere sa sustinem tinerii pasionati de arta fotografica, iar initiativa studentilor organizatori, de implicare a tinerilor in actvitati creative, este laudabila si merita tot suportul, cu atat mai mult cu cat toti studentii implicati sunt voluntari inimosi care isi dedica timpul lor liber, pentru organizarea acestui festival si desfasurarea lui in cele mai bune conditii.  

Valeria Galea, Director de Marketing Photosetup

In acest an StudentFest lanseaza tema PARADOX ca centru de interes pentru fiecare dintre sectiunile festivalului, un mesaj care sa atraga atentia asupra contradictiilor existente in societatea actuala. In acest scop, festivalul isi propune folosirea artei ca mijloc de evadare din cotidian pe fondul timpului care este si va ramane o problema.

StudentFest PARADOX pastreaza conceptul adoptat in 2012, fiind alcatuit din mai multe sectiuni:

 Arhitectură; Arte plastice; Concerte; Dans; Design vestimentar; Experimentarium; Film; Fotografie; Literatura; Party / Muzica electronica; Publicitate; Street Art; Teatru.

 

Astfel, participantii acestei editii vor lua parte la 7 zile intensive de creatie si activitati, urmate de 3 zile de expozitii, happeninguri, conferinte, dezbateri, piese de teatru sau concerte deschise publicului larg.

 

La fel ca si anul trecut, Photosetup va fi alaturi de studenti si de participantii la acest festival, sustinand Sectiunea de fotografie.

 

Astfel, in cadrul sectiunii de fotografie, StudenFest va organiza diferite workshop-uri, pe durata intregului festival, in care participantii vor fi instruiti de fotografi de renume.

Primele 7 zile sunt dedicate strict workshop-urilor inchise, adica numai participantii sectiunii de fotografi vor putea participa, dupa care urneaza 3 zile de workshop-uri deschise publicului larg si o expozitie in care fiecare participant va avea sansa sa isi expuna una dintre cele mai bune poze facute in cadrul workshop-urilor.

Categoriile pe care se bazeaza aceste worksop-uri sunt: abstract, arhitectural, editare digitala, landscape si street art.

De asemenea, in ultimele zile ale festivalului va avea loc o expozitie prin intermediul careia se va incerca o abordare noua a fotografiei: iluzii PARADOXALE si un concurs foto cu premii puse la dispozitie de catre Photosetup.

Ne face o deosebita placere sa sustinem tinerii pasionati de arta in general si in mod special de arta fotografica, iar initiativa studentilor organizatori, de  implicare a tinerilor in actvitati creative, este laudabila si merita tot suportul, cu atat mai mult cu cat toti studentii implicati sunt voluntari inimosi care isi dedica timpul lor liber, pentru organizarea acestui festival si desfasurarea lui in cele mai bune conditii. Valeria Galea, Director de Marketing Photosetup

 

Despre Simus trading

Photosetup, in calitate de reprezentant oficial in Romania pentru brand-urile Manfrotto, Kata, Sigma, Gitzo, Hensel, Photoflex, Proline, Schneider B+W, Colorama, Visible Dust, Orbitvu si Cosmolight, detine in stocul propriu peste 10.000 de produse cu peste 2000 de repere unice.
Totodata, avand o prezenta de peste 14 ani pe piata foto profesionala din Romania, Photosetup este principalul furnizor de accesorii foto Kata, Manfrotto, Sigma si Schneider B+W pentru magazinele cu specific foto, din Romania.
Photosetup este o marca inregistrata a firmei Simus Trading [www.simus.ro].