Photosetup va invita la expozitia foto "La Femme"

BUCURESTI - 13 noiembrie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Photosetup va invita la expozitia foto "La Femme", apartinand fotografului sucevean Daniel Penciuc .
Artistul revine la Suceava cu cea de-a doua expozitie personala, sub genericul "La Femme", care reuneşte 35 de fotografii realizate in perioada 2012 - 2013.
Vernisajul expozitiei "La Femme" va avea loc in data de 23 noiembrie la ora 17:00, în City Gallery din incinta Shopping City Suceava, iar fotografiile vor putea fi admirate pana în data de 06 decembrie.

Expozitie foto Daniel Penciuc

Expozitie foto Daniel Penciuc

 Photosetup se implica constant in activitatea comunitatii fotografice si a cluburilor foto din Romania prin diferite programe educationale, fiind intotdeauna aproape de fotografi prin diferite actiuni de tipul, sponsorizari, concursuri foto, cursuri foto si alte evenimente. 

Valeria Galea, Director de Marketing, Photosetup

Feminitatea are multiple fete, iar fotograful a incercat sa le scoata in evidenta pe cele mai reprezentative. Astfel imaginile surprind diverse stări şi ipostaze, de la inocenta si melancolie, la femeia romantica, eleganta, sofisticata şi evidentiaza frumusetea femeii, frumusete pe care nu o vedem in viata de zi cu zi.

Fiecare locatie, tinuta şi personaj au fost alese cu grija pentru a contura cel mai bine imaginea pe care fotograful a dorit să o transmita.

Fotografiile emana feminitate, senzualitate si nu în ultimul rand frumusete naturala.

Vernisajul expozitiei "La Femme" va avea loc in data de 23 noiembrie la ora 17:00, în City Gallery din incinta Shopping City Suceava, iar fotografiile vor putea fi admirate pana în data de 06 decembrie.

Din dorinta de a sprijini activitatea fotografilor romani, Photosetup este partener media al acestui eveniment.

 

Despre fotograf:

Daniel Penciuc este un pasionat de fotografie din Suceava, care si-a inceput activitatea fotografica în 2010.

Prima expoziţie personala, "Locuri si meşteşuguri", a fost expusa in perioada 2012 - 2013 in Suceava, Iasi, Cluj si Sibiu. A mai expus lucrari si în cadrul expozitiilor colective "Marea Hoinareala"si "Marea Hoinareala Iara", in Iasi, Suceava, Bucuresti, Sibiu si Cluj.Despre Daniel Penciuc, mai multe informaţii pe site-ul personal: www.penciuc.ro.