Photosetup va invita la o noua expozitie foto: " La Femme"

BUCURESTI - 27 ianuarie 2014

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Într-o atmosferă boemă, de relaxare şi răsfăţ Ceainăria Bohemia Tea House va găzdui expoziţia de fotografie “La Femme”, semnată Daniel Penciuc .

Expozitie foto Daniel Penciuc

Expozitie foto Daniel Penciuc

Feminitatea are multiple feţe, iar fotograful a încercat să le scoată în evidenţă pe cele mai reprezentative.

Imaginile surprind diverse stări şi ipostaze, de la inocenţă şi melancolie, la femeia romantică, elegantă, sofisticată şi  evidenţiază frumuseţea femeii, frumuseţe pe care nu o vedem în viaţa de zi cu zi. Fiecare locaţie, ţinută şi personaj au fost alese cu grijă pentru a contura cel mai bine imaginea pe care fotograful a dorit să o transmită. Fotografiile emană feminitate, senzualitate şi, nu în ultimul rând, frumuseţe naturală.

 

Fotografiile imprimate în format 50 x 70cm pot fi savurate alături de un ceai aromat în perioada 02 – 16 februarie a.c. la Bohemia Tea House, Str. Poiana Narciselor, nr. 1, Bucureşti.

 

Daniel Penciuc este un pasionat de fotografie din Suceava, care şi-a început activitatea fotografică în 2010. 

Prima expoziţie personală, “Locuri şi meşteşuguri”, a fost expusă în perioada 2012 – 2013, în Suceava, Iaşi, Cluj şi Sibiu. A mai expus lucrări şi în cadrul expoziţiilor colective “Marea Hoinăreală” şi “Marea Hoinăreală  Iară”, în Iaşi, Suceava, Bucureşti, Sibiu şi Cluj. Cea de-a doua expoziţie personală, “La Femme” reuneşte fotografii realizate în perioada 2012 – 2013 şi a mai fost expusă la Suceava.

Despre Daniel Penciuc, mai multe informaţii pe site-ul personal: www.penciuc.ro.

 

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/simus-trading/photosetup-va-invita-la-o-noua-expozitie-foto-la-femme