Photosetup va invita la Workshop de Fotografie Fashion & Glamour

BUCURESTI - 17 octombrie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design, Monden / Lifestyle

Photosetup invita toti pasionatii de fotografie de moda si glamour, la un eveniment plin de culoare, frumusete si gratie: Workshop de Fotografie Fashion & Glamour, alaturi de doi fotografi consacrati: Ionut Staicu si Oltin Dogaru.

Workshop de fotografie Fashion & Glamour, la Sibiu

Workshop de fotografie Fashion & Glamour, la Sibiu

Photosetup invita toti pasionatii de fotografie de moda si glamour, la un eveniment plind de culoare, frumusete si gratie: Workshop de Fotografie Fashion & Glamour, alaturi de doi fotografi consacrati: Ionut Staicu si Oltin Dogaru.

 

Evenimentul se va desfasura in data de 19 octombrie 2013, la Sibiu, in cadrul Festivalului de moda BE CREATIVE 2013, incepand cu ora 10:00, in Curtea interioara a Primariei.

 INTRAREA LIBERA. Inscrierile se fac pe site-ul Photosetu.ro

In timpul workshop-ului, participantii vor avea ocazia sa lucreze cu echipament foto performant pus la dispoztia lor de catre Photosetup.

Printre echipamente se afla un kit complet Hensel , cu cateva accesorii aditionale dedicatei fotografiei glamour, iar pentru shooting-ul de exterior, a fost ales kit-ul portabil Triton de la Photoflex, pentru portabilitate maxima.

Un eveniment interessant, in care frumusetea si gratia modelelor se vor impleti cu profesionalismul fotografilor.

Un prilej pentru toti participantii de a interactiona cu lume din domeniul modei, beauty si foto, unde vor avea ocazia sa invete de la profesionisti, sa testeze unele dintre cele mai performante echipamente foto si nu in ultimul rand, sa socializeze cu prieteni din aceleasi categorii de interese.

 

Evenimentul este unul dintre cele mai importante din industria modei si se desfasoara cu ajutorul partenerilor implicati precum si cu sprijinul Photosetup.

 

Locul de desfasurare este in Curtea interioara a Primariei Sibiu si in Piata Mare.

 

Ora de incepere a workshop-ului este 10:00, iar participantii sunt rugati sa respecte ora mentionata.

 

Participarea la eveniment este libera, dar locurile fiind limitate, aceasta se face doar pe baza inscrierii in prealabil, completand formularul de mai jos.