Sigma premiata TIPA 2013 pentru doua obiective foto

BUCURESTI - 9 mai 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Media / Publicitate

Sigma a fost recompensata cu doua premii TIPA 2013 pentru doua dintre obiectivele recent lansate, confirm site-ului oficial www.tipa.com.
Astfel, premiul pentru cel mai bun obiectiv DSLR expert a fost atribuit obiectivului Sigma 35mm f1.4 DG HSM ART, iar premiul pentru cel mai bun obiectiv entry-level a fost atribuit obiectivului Sigma 17-70mm f 2.8-4 DC Macro OS Contemporary.
Obiectivele sunt deja disponibile in Romania, obtinand deja review-uri si feed-back foarte bune pana acum, o parte dintre review-uri se pot citi pe blogul photosetup .ro.

Sigma premiata TIPA 2013 pentru doua obiective foto

Sigma premiata TIPA 2013 pentru doua obiective foto

Sigma a fost recompensata cu doua premii TIPA 2013 pentru doua dintre obiectivele recent lansate, confirm site-ului oficial tipa.com

Astfel, premiul pentru cel mai bun obiectiv DSLR expert a fost atribuit obiectivului Sigma 35mm f1.4 DG HSM ART.

Este un obiectiv fix extrem de performant si utilizat pentru aparatele DSLR atat full frame cat si non full frame.

Este un obiectiv din clasa superioara ce se distinge prin calitatea optica si design deosebit, produs cu tehnologii de ultima generatie, putand fi folosit cu rezultate foarte bune, chiar si pe cele mai noi si performante aparate foto.

Acest obiectiv cu o deschidere a diafragmei F1.4 ofera posibilitatea realizarii unor fotografii luminoase, cu un bokeh atractiv. Diafragma de 1.4 il recomanda pentru o gama larga de fotografii, de la cele in conditii de lumina putina, precum apusurile sau peisajele de seara, pana la portrete in interior.

Are incorporate elemente de sticla FLD ("F" Low Dispersion), care au performante egale cu fluorina (mineral folosit in industria optica la producerea lentilelor), si elemente de sticla SLD (Special Low Dispersion), care, impreuna cu optimizarea aliniamentului lentilelor, corecteaza ambele tipuri de aberatii.

Sistemul interior de focalizare „plutitor" Acest sistem compenseaza aberatiile astigmatice si cele sferice si ofera performante optice deosebite pentru fotografia de close-up.

Motor Hyper Sonic Motorul HSM (Hyper Sonic Motor) asigura o focalizare rapida si silentioasa si posibilitatea focalizarii manuale, chiar daca obiectivul este setat pe automat, prin simpla invartire a inelului de focalizare. Focalizarea este mai lina, datorita imbunatatirii algoritmului AF

 

Premiul pentru cel mai bun obiectiv entry-level a fost atribuit obiectivului Sigma 17-70mm f 2.8-4 DC Macro OS Contemporary

Obiectivul este destinat aparatelor foto DSLR cu senzor APS-C, si  dispune de o optica de invidiat. Se remarca pentru claritatea imaginilor si un contrast excelent.

Este un obiectiv luminos. Avand diafragma 2.8-4 si distanta focala de 17-70mm ofera o versatilitate extraordinara si o plaja larga de fotografiere, de la fotografia de vacanta, instantanee si fotoreportaj.

Este un obiectiv recomandat deopotriva fotografilor profesionsiti gen fotoreporteri, fotografi de evenimente dar si fotografilor pasionati.

Obiectivul incorporeaza sistemul de stabilizare a imaginii (OS) care permite fotografierea din mana cu timpi de expunere de pana la 4 stopuri mai lungi decat un obiectiv similar fara sistem de stabilizare.

Motorul HSM asigura o focalizare extrem de rapida si silentioasa.

De asemenea, procesorul de mare viteza si algoritmii AF imbunatatiti contribuie la rapiditatea focalizarii chiar si la subiecte in miscare.

 

Ambele obiective fac parte din noua linie lansata anul acesta de catre Sigma, din categoriile ART si CONTEMPORARY.

 

Pentru calitate maxima, obiectivele Sigma sunt fabricate in Japonia.

Sigma se gaseste in Romania prin Photosetup/Simus Trading, reprezentant oficial in Romania.