Sigma recompensata cu trei premii TIPA 2014

BUCURESTI - 29 aprilie 2014

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, IT&C, Media / Publicitate

Membrii Technical Image Press Association (TIPA) au votat in luna aprilie, pentru cele mai bune modele de aparate si accesorii din industria foto, lansate in ultimele 12 luni.

Sigma recompensata cu treo premii TIPA 2014

Sigma recompensata cu treo premii TIPA 2014

Membrii Technical Image Press Association (TIPA) au votat in luna aprilie, pentru cele mai bune modele de aparate si accesorii din industria foto, lansate in ultimele 12 luni.

Cu aceasta ocazie, Sigma a fost recompensata cu trei premii:

1. Premiul TIPA 2014 pentru cel mai bun obiectiv Entry-level: Sigma 18-200mm f3.5-6.3 DC MACRO OS (cu stabilizare) HSM si in varianta fara stabilizare, din categoria Contemporary.

Un obiectiv compact si foarte accesibil la pret, dedicat  aparatelor foto non full-frame (APS-C), noul obiectiv a impresionat inca de la recenta sa lansare, prin calitatea imaginilor, fiind cel mai apreciat obiectiv de tip All-Around, preferat de pasionatii de fotografie care doresc un obiectiv potrivit pentru situatii cat mai diversificate.

Obiectivul este mai usor si mai compact decat versiunea sa anterioara, avand o constructie solida. Dispunde de  elemente de sticla cu dispersie scazuta SLD (Special Low Dispersion) si 3 elemente asferice, pentru corectia aberatiilor cromatice. Obiectivul are incorporat sistemul de stabilizare pentru monturile Nikon, Canon si Sigma, iar functia MACRO il face ideal pentru obtinerea unor fotografii tip close-up, spectaculoase.

 

2. Premiul TIPA 2014 pentru cel mai bun design: Sigma Dp Quattro.

Noile modele de aparate compacte Dp Quattro de la Sigma, dispun de senzorul de noua generatie Foveon X3 si ofera performante optice de exceptie, pentru gama compact. Noul design, functionalitatea si calitatea imaginilor obtinute, fac din aceasta serie comapcta Sigma Dp Quattro, un produs de exceptie.

 

3. Premiul TIPA 2014 pentru cel mai bun program de service Sigma Mount Conversion.

Sigma este primul producator de obiective care ofera clientilor sai, programul de convertire a obiectivelor de la o montura la alta pentru obiectivele Sigma, facand fericiti multi posesori de obiective care si-au schimbat ulterior aparatul cu un alt brand, avand astfel posibilitatea de a-si pastra suita de obiective Sigma, prin schimbarea monturii catre noul brand.

 

Premiile TIPA reprezinta o recunoastere prestigioasa pentru inovatie si performanta, reprezinta totodata, cea mai inalta distinctie care poate fi acordata echipamentelor si accesoriilor din industria foto/imagine.

Mai multe informatii despre premiile TIPA, pe site-ul oficial www.tipa.com