Spectacol fotografic la Oneşti, cu sprijinul Photosetup

BUCURESTI - 25 martie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Pasionaţii de fotografie au avut parte de un adevărat spectacol fotografic week-end-ul trecut la Oneşti. Desfăşurat în dată de 16 martie, sub patronajul Bibliotecii Municipale „Radu Rosetti” , atelierul de fotografie “Lumina de studio în fotografia de portret” a starns în jurul său atât pasionaţi de fotografie cât şi fotografi profesionişti din Oneşti şi din alte oraşe alăturate. Evenimentul a surprins prin unicitatea lui, fiind primul de acest gen desfăşurat în Oneşti, mai ales datorită faptului că fotografii prezenţi la acţiune, au avut posibilitatea să lucreze cu echipamente profesionale şi să testeze lumini profesionale dedicate fotografiei de portret.

Fotografie realizata de Stefan Neagu in cadrul atelierului foto de la Onesti

Fotografie realizata de Stefan Neagu in cadrul atelierului foto de la Onesti

 Ne bucurăm de fiecare dată când susţinem astfel de evenimente. Ne bucură entuziasmul cu care care suntem primiţi la astfel de manifestări, semn că pasionaţii de fotografie doresc să îşi depăşească limitele şi să înveţe încet, încet, drumul către cariera de fotograf. Photosetup va fi alături de aceştia cu sfaturi utile despre fotografie, cursuri foto dar şi cu cele mai preformante echipamente foto, pe care le va oferi spre testare la astfel de evenimente, participanţilor. 

Valeria Galea, Director Marketing Photosetup

Echipamentele au fost puse la dispoziţia participanţilor de către Photosetup , magazin foto specializat în echipamente foto profesionale.

Cu o experienţă de 15 ani pe piaţă foto profesională, echipa Photosetup prezentă la acest eveniment, a fost alături de participanţi nu numai cu echipamentele dar şi cu câteva sfaturi utile despre fotografia profesională realizată în mediu controlat.

Astfel, participanţii au avut ocazia să experimenteze fotografia într-un mod profesional, utilizând un kit dedicat fotografiei de portret - Duo Portrait Kit Photoflex, kit renumit pentru versatilitatea oferită utilizatorului, pentru fotografii care preferă lucrul cu lumină continuă.

Fotografii care au preferat blitz-urile, au avut la dispoziţie un kit complet de blitz-uri cu accesorii de la Proline, kit renumit pentru multitudinea modelatoarelor de lumina incluse în kit.

Ambele kit-uri fiind alese că exemple pentru bugete mici de investiţii în cariera de început a oricărui pasionat de fotografie, experimentalist.

Participanţii au avut alături şi patru modele, tinere domnişoare frumoase şi fotogenice care au încântat audienţa cu eleganţa şi lejeritatea cu care au pozat.

Întregul eveniment a culminat însă cu o şedinţă foto la înălţime, realizată pe un acoperiş al uneia dintre clădirile din Oneşti. Şedinţa foto în aer liber a fost o ocazie extraordina pentru Stefan Neagu, fotograful co-organizator al evenimentului, de a testa unul dintre cele mai apreciate kit-uri foto portabile de la Photoflex – Triton, renumit pentru portabilitatea şi independenţă pe care o oferă utilizatorului, putând declanşa până la 30.000 de flash-uri la putere minimă, la o singură încărcare.

Fotografiile realizate sunt extraordinare, modelele pozând în rochii din voal, la o temperatura de doar 2 grade şi un vânt care amplifică frigul, însă întreaga echipă de profesionişti şi-a făcut datoria exemplar pentru că întreg evenimentul să se desfăşoare în condiţii optime.

Cu acest eveniment fotografic , Onestiul marchează deschiderea unei suite de astfel de manifestări care se vor desfăşura în viitorul apropiat alături de Stefan Neagu şi fotoclubul Foton din Oneşti, cu sprijinul Photosetup. Fotografiile complete precum şi mai multe informaţii despre eveniment se pot găsi urmând link-ul: http://www.photosetup.ro/evenimente/atelier-foto-oneşti-review

Despre Photosetup: Magzin foto specializat. Soluţii complete pentru studiouri foto. În calitate de reprezentant oficial în România pentru brand-urile din protofoliu, Photosetup, deţine în stocul propriu peste 10.000 de produse cu peste 2000 de repere unice. Totodată, având o prezenţa de 15 ani pe piaţă foto profesională din România, Photosetup este principalul furnizor de accesorii foto Kata, Manfrotto, Sigma şi Schneider B+W pentru magazinele cu specific foto, din România. Photosetup este o marcă înregistrată a firmei Simus Trading [www.simus.ro]. Contact Photosetup: Show-room: Str. Dr. Anibal Teohari 6, Ap 1 [zona de vile Panduri/H. Marriott] Tel.: 021 411 65 30 E-mail: office [ @] photosetup.ro www.photosetup.ro