Transmisii live mai simplu cu camerele video JVC dedicate televiziunilor online si evenimentelor live

BUCURESTI - 19 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, IT&C, Media / Publicitate, Tehnologie

Live site

Transmisiile live sunt acum mai simplu de realizat cu noile camere video JVC dedicate televiziunilor online si evenimentelor live. Astfel, poti ajunge la un target foarte larg pe internet de la evenimente, conferinte, lansari de produse, petreceri corporate sau prezentari de produse, cu noua tehnologie oferita de JVC PRO. Televiziunea online este viitorul iar JVC simplifica acest proces prin crearea unor camere ce permit transmisii live simplu fara alte conexiuni in afara conectarii la o retea de internet. Tehnologie avansata ce elimina alte accesorii complicate si resursa umana inutila.

Noile camere video PRO JVC

Noile camere video PRO JVC

 Facem camere ce se pot upgrada in viitor la noile cerinte ale pietei si nu construim camere pentru fiecare schimbare. JVC vine si cu o serie de echipamente noi ce ajuta la transmiterea, compresia si decodarea imaginii primite prin IP la rezolutia initiala si cu pierderi de pachete de date minime. Calitatea imaginii fiind una excelenta, consumatorului final nefiindu-i stirbita experienta. 

Photosetup-Furnizor echipamente foto-video-film-TV

Astfel, in luna septembrie, JVC a prezentat la Budapesta cele mai simple solutii de tramsmisii live,  solutii de comunicare IP point to point ce ne pun la dispozitie cai mai usoare si mai eficiente atat din punct de vedere al costurilor cat si a logisticii pentru transmiterea imaginii.

Astfel, prin noul line-up de camere prezentat cat si prin cele existente deja ce au capabilitatea de a se conecta la internet, putem fi live de oriunde avme o conexiune la internet, fie on-line fie LAN.

Noul line-up de camere video JVC format din HC550, HC500 si HC900 permite transmiterea de imagini live over IP cu latenta masurata in milisecunde.

Dar la acest line-up surprizele nu se opresc aici.

Noile tehnologii implementate de catre cei de la JVC permit VIDEO RETURN ceea ce ii va permite operatorului sa vada ce se intampla in studio cat si solutia integrata de IFB. Astfel avand o comunicare directa cu regia care se poate afla oriunde in lume.

Din punct de vedere al captarii imaginii cele doua camere video JVC HC550/500 sunt dotate cu senzor de 1" ceea ce le ofera un raport excelent signal to noise ceea ce se transpune intr-o imagine la o calitate superioara chiar si in conditii dificile de iluminat.

Acelasi lucru este valabil si la HC900 care are 3 senzori CMOS de 2/3. HC900 este una din cele mai versatile camere de broadcast fiind capabila sa se transforme din camera de studio in una de teren extraordinar de repede, la un buget accesibil.

Insa surprizele vin de la cele doua camere video JVC HC550/500 care, pe langa mediile de stocare clasice (SDXC/HC), au si posibilitatea de a inregistra pe SSD 4K cu codecurile noi incluse de producator – ProRes, la un bitrate de pana la 400mbps. Disponibile de asemenea si pe HC900.

Astfel cele doua camere video JVC HC550/500 se pot transforma din clasicele camere ENG (news gathering) intr-o camera de productie pentru proiecte mai pretentioase.

De altfel, H.265 va deveni un codec standard pentru transmisii avand o compresie mai mare rezultand costuri mai mici in broadcast. Cei de la JVC au venit cu un encoder ce se ataseaza ulterior camerelor pentru a fi pregatite pentru viitor, filosofia celor de la JVC fiind una simpla:

Facem camere ce se pot upgrada in viitor la noile cerinte ale pietei si nu construim camere pentru fiecare schimbare.

Bineinteles camerele din noul line-up au HLG/HDR cat si J-Log ce permite un dynamic range superior, pastrarea detaliilor din imagine, fiind pregatite pentru noile standarde de transmisie.

Camerele insa sunt prima parte a solutiilor point to point sau glass to glass.

JVC vine si cu o serie de echipamente noi ce ajuta la transmiterea, compresia si decodarea imaginii primite prin IP la rezolutia initiala si cu pierderi de pachete de date minime. Calitatea imaginii fiind una excelenta, consumatorului final nefiindu-i stirbita experienta.

Solutii de LTE bonding, encoding, decoding, package compression si low latency sunt acum in portofoliul celor de la JVC, facandu-i practic cei mai buni in domeniul video over IP, cu solutii pentru orice buget.

Astfel, ce inainte era practic imposibil, acum crearea de content pentru publicul larg si transmiterea acestuia la consumatorul final devine acum accesibila oricui.

Fie ca este vorba de o televiziune clasica sau de o televiziune over IP, solutiile sunt aici si la bugetul oricui.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/simus-trading/transmisii-live-mai-simplu-cu-camerele-video-jvc-dedicate-televiziunilor-online-si-evenimentelor-live