Lansare Appnor – primul integrator de servicii de Cloud Computing din Romania

BUCURESTI - 3 februarie 2010

Comunicat tip General in IT&C

In fiecare zi, 3000 de companii din toata lumea adopta serviciile Google Apps. In total sunt deja 2 milioane. Cloud Computing a devenit un fenomen global. Cheia este economia de scara a resurselor providerilor mari, cum ar fi Google. Calitatea serviciilor e insotita de scaderea dramatica a costurilor operationale, deseori peste 50%.
Appnor este primul integrator de servicii de Cloud Computing din Romania.

Appnor furnizeaza local solutiile Google de business, Google Apps. Setul de aplicatii colaborative contine: Google Mail, Google Docs, Google Video, Google Calendar, Google Sites si Google Talk.

Adoptia Cloud Computing este intr-o crestere accelerata la nivel global. Orasul Los Angeles, Jaguar Land Rover sau Motorola sunt cateva companii care au migrat la Google Apps. Compania de cercetare de piata Gartner estimeaza o crestere anuala
de 24% a industriei de Cloud Computing, evaluand dezvoltarea ei globala de la 15 miliarde USD in 2010 la peste 26 miliarde USD in 2013.

'Suntem primii care ofera integrarea serviciilor de Cloud Computing. Asiguram asistenta si suport localizat in limba romana, aspecte esentiale in care marii provideri nu se implica.

Am inceput cu parteneriatul Google, insa vom merge mai departe, integrand rapid solutii critice pentru business. In maxim doua luni urmeaza si serviciul de backup online nelimitat, iar pentru inceput oferim 10.000 EURO credit gratuit pentru suport tehnic primilor 200 de clienti care trec la Google Apps', a spus Dragos Manac, consultant Business Development al Sinergetic Clouds, compania ce opereaza Appnor in Romania.

Aliaza-te cu cel mai bun departament tehnic din lume! este indemnul Appnor. O parte importanta a activitatii viitoare va fi educarea profesionistilor IT si a executivilor privind beneficiile majore aduse de cloud computing. In luna februarie

Despre Sinergetic Clouds

Appnor va sustine doua seminarii de cloud computing dedicate companiilor mici in cautare de solutii eficiente de limitare a costurilor operationale, respectiv companiilor mari care doresc sa isi eficientizeze procesele de business.

Pentru detalii contactati:

Ana David
+4.0721.798.695
media@appnor.ro
www.appnor.ro
media@appnor.ro