De 4 ani participantii BikeFest reincarcă energia Planetei la Energy Boutique

BUCURESTI - 29 august 2018

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, ONG, Social, Sport, CSR

Pe 1 și 2 septembrie, SNRB participă pentru al 4-lea an consecutiv la BikeFest! Sambătă si duminică, in Parcul Izvor, la punctul de colectare mobil, Energy Boutique, biciclistii si iubitorii de biciclete reciclează si reincarcă energia Planetei!

foto bikefest

foto bikefest

Intrecerea se dă atat intre biciclisti, cat ci si la Energy Boutique, unde in schimbul bateriilor folosite, participantii primesc pompe, kit-uri de vulcanizare (20 baterii), imbusuri (60 baterii), tricouri si căsti (100 baterii).

Fiecare baterie folosită contează si poate face diferenta: intre a polua sau a proteja dar si intre a castiga un premiu mai mic sau mai mare. Participantul care va preda cele mai multe baterii, va fi răsplătit cu o brătară fitness.

„In calitate de promotori ai principiilor ecologiste,incurajam mersul pe bicicleta ca alternativa la mijloacele de transport daunatoare pentru mediu. Si in acest an, sustinem alaturi de BikeFest miscarea, sanatatea si competitivitatea. Pentru ca nu putem vorbi despre sanatate in lipsa unui mediu inconjurator curat, pe 1 si 2 septembrie colectam si recompensam toti participantii care aduc mai mult de 20 de baterii folosite, la Energy Boutique.” (Roxana Puia – PR Manager)

 Reciclarea la punctul mobil de colectare se va putea face sambata si duminica intre orele 10.00 si 18.00, iar castigatorul marelui premiu (bratara fitness) va fi anuntat luni, 3 septembrie.