Heineken si Sister scriu legendele nationale, alaturi de Bucegi.

BUCURESTI - 16 octombrie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Sister&Co. semneaza o noua campanie de imagine pentru Bucegi, de aceasta data aducand un aer complet nou, national, deosebit de peisajul categoriei, pentru brand.

Heineken si Sister scriu legendele nationale, alaturi de Bucegi.

“Bucegi a fost aproape de consumatorii sai inca din 1984, si a evoluat alaturi de ei. Asa a luat nastere o legatura stransa care a dus la campanii de comunicare care au sustinut spiritul nostru romanesc, optimist.
Oamenii au simtit onestitatea si simplitatea cu care Bucegi s-a apropiata de ei, si asta a facut ca brandul sa fie unul relevant in piata din Romania.
Din pacate, in ultima vreme, vedem tot mai multe campanii in care romanul adevarat, cinstit, e luat peste picior, i se pun in gura glume (banale, nereusite, neinspirate, de cartier), si ajunge sa fie portretizat ca un om lipsit de educatie, fara aspiratii sau orizonturi.
Intr-o Romanie care se afla intr-o descompunere dramatica, am vrut ca Bucegi sa fie acel brand care se distanteaza de astfel de abordari, si in schimb, duce mai departe legatura autentica pe care o are cu consumatorul.
Prin felul in care a comunicat pana acum, Bucegi este poate printre putinele branduri care isi poate asuma o repunere in centrul atentiei a valorilor traditionale romanesti. Sfinxul si Babele fac parte din fiinta noastra de romani, sunt legende din folclorul nostru, si sunt acolo sa ne aduca aminte ca dincolo de vremuri tulburi, ramanem o tara frumoasa cu oameni frumosi.
Iar Bucegi e aici sa ne povesteasca aceste legende romanesti” spune Alexandra Tinjala, manager Sister.

“Bucegi isi continua intr-un mod natural povestea si ramane alaturi de romani. Suntem in continuare intr-o zona coerenta si consistenta a comunicarii folosind valorile nationale, cu care romanii se mandresc. Noul spot “Legenda Sfinxului” nu vrea sa ii spuna consumatorului cum sa traiasca, si nici nu ii spune o poanta. Ii povesteste o legenda romaneasca, autentica la fel ca si brandul nostru. Vrem ca oamenii cinstiti, apasati de vremuri sa fie mandri ca sunt romani, sa-si pastreze optimismul.” adauga Adrian Burlacu, Creative Sister.

Avem lucruri cu care noi romanii ne putem mandri, iar berea Bucegi este unul din aceste lucruri.
Pentru toti romanii neaosi, si mandri ca sunt romani, Bucegi ridica paharul si zice “Sa ne fie de bine!”

“Legenda Sfinxului” este o piatra de temelie pentru noua imagine a brandului Bucegi. S-a filmat doua zile, dupa un program ametitor, si a fost un efort multinational. Regizori islandezi, director de imagine austriac, efecte speciale din Germania, casa de productie si agentie din Romania, cu totii au finisat un spot cu adevarat de poveste, care ancoreaza brandul Bucegi in constiinta valorilor nationale.

Pentru noua campanie au lucrat din partea Heineken Romania, Marius Melesteu (Director de Marketing), Vlad Panait (Group Brand Manager) si Catalin Zlat (Brand Manager), din partea Sister Alexandra Tinjala, Nicoleta Pena (Account Manager), Lucian Urdea, Adrian Burlacu si Alexandru Tataru - Creatives, si echipa de productie de la Multimedia Est.

Campania se desfasoara in TV, presa, si magazine.

Despre Sister&Co

Agentia de publicitate Sister este creatia Alexandrei Tinjala si a aparut pe piata in 2005. Printre clientii agentiei Sister se numara: Heineken Romania ( Bucegi); Bayer: cu brand-urile Supradyn, Supradyn Junior, Rennie, Lasonil, Bepanthen Crema, Elevit Pronatal; Unicef; Otter; Holcim; Astra Bettings – cu brandurile Astra Sport Bets si Astra LOTTO Bets; Asociatia Ovidiu Rom; FRF, CNCD, OSI ERGO si Policy Center for Minorities and Roma; Bayer Crop Science; Festivalul Ideo Ideis; Westhouse Group; Saga Business Community; Tsssshirt by Andreea Raicu.
16 Londra Street, 5th Suite, Sector 1, Bucharest
0212314926
office@sister.ro