CONGAZ S.A. Constanţa îşi informatizează managementul afacerilor

BUCURESTI - 28 septembrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Activităţile financiar-contabile, de resurse umane şi logistice din cadrul CONGAZ S.A. vor beneficia de suportul informatic oferit de componentele SIVECO Applications

CONGAZ S.A. Constanţa  îşi informatizează managementul afacerilor

Recunoscând importanţa furnizării de servicii de calitate, compania CONGAZ, care are drept obiect de activitate furnizarea si distributia de gaze naturale în localităţile din judeţului Constanţa, a decis să-şi informatizeze managementul de afaceri cu ajutorul unui sistem informatic integrat.

În urma analizei ofertelor depuse, SC CONGAZ SA a ales soluţia integrată SIVECO Applications care corespunde cerinţelor sale specifice de business.
Sistemul informatic integrat implementat de SIVECO România in cadrul companiei CONGAZ oferă suport necesar pentru managementul afacerilor. Astfel au fost definite trei mari categorii de aspecte functionale :
a) solutia financiar - contabila;
b) soluţia resurse umane;
c) soluţia logistică.

Alături de componentele Managementul Financiar-Contabil, Managementul Salarizarii Personalului, Mijloacelor Fixe şi al Obiectelor de Inventar, Managementul Stocurilor si Aprovizionarii, Managementul Contractelor, Managementul Facturarii Utilitatilor, Managementul Investitiilor, Managementul Intretinerii şi Managementul Transporturilor, SIVECO România a implementat şi produsul SIVADOC, destinat managementului documentelor şi fluxurilor de lucru. Acest produs oferă mecanismele necesare gestionarii eficiente a documentelor şi îmbunătăţirii fluxurilor de lucru existente în cadrul companiei.
“Pentru SIVECO România implementarea componentelor sistemului informatic integrat SIVECO Applications in cadrul unei societati cum este CONGAZ SA, reprezintă o recomandare importantă în domeniul companiilor furnizoare de gaze naturale”, declară doamna Aurora Crusti, Directorul Departamentului SIVECO Applications din cadrul SIVECO România.

Peste 40 de angajaţi ai companiei CONGAZ utilizează aplicaţiile instalate de SIVECO Romania, după ce au fost în prealabil şcolarizaţi în vederea folosirii fiecărei componente în parte.
„Prin livrarea unor produse bazate pe tehnologii de ultimă oră şi implementarea acestora cu succes, SIVECO România a demonstrat încă o dată faptul că este o companie care are drept principiu fundamental furnizarea unor produse si servicii de înaltă calitate, pentru satisfacţia clienţior săi”, a declarat Directorul General al companiei CONGAZ S.A., ing. Augustin Oprea.

Despre SIVECO Romania

Despre SIVECO România

Înfiinţată la începutul anului 1992, actualmente parte a grupului internaţional SIVECO (Netherlands) B.V., SIVECO România SA este una din cele mai importante firme producătoare de software din România, deţinând cea mai mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din România în ţări din Comunitatea Europeană şi Statele Unite ale Americii. SIVECO România este #1 pe piaţa internă de soluţii de afaceri (EAS) şi liderul pieţii româneşti de servicii IT. Compania oferă soluţii eficiente, adaptate legislaţiei româneşti în domeniile financiar-contabilitate, gestiunea întreţinerii echipamentelor, stocurilor şi achiziţiilor, a mijloacelor fixe, a resurselor umane şi salarizării, bugetelor şi urmăririi contractelor, de e-business şi e-commerce. De asemenea, SIVECO Romania s-a specializat în execuţia de proiecte informatice majore, implicând dezvoltări la cerere de soluţii software accesibile prin Internet şi Intranet, integrarea cu alte sisteme, distribuţie geografică a locaţiilor de acces şi număr mare de utilizatori.
SIVECO România SA este certificată ISO 9001:2000, de către compania franceză AFAQ-AFNOR, cotată printre primele 5 în lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care îl efectuează.
Mai multe informaţii despre companie şi produsele sale puteţi obţine vizitând http://siveco.ro/.
SIVECO ROMANIA SA
ROMANIA, BUCURESTI, 011455
8-10, Bdul Maresal Averescu,
Tel: +40 (21) 3181200, 3181201