Informatizarea proceselor reduce costurile firmelor de productie

BUCURESTI - 13 aprilie 2009

Comunicat tip General in IT&C

SIVECO Applications 2011 creste randamentul productiv in medie cu 15%

Ca raspuns la nevoia de eficientizare a companiilor, SIVECO Romania a lansat, recent, cea mai noua versiune a sistemului sau ERP (Enterprise Resource Planning), SIVECO Applications 2011. Beneficiind de capacitati si beneficii extinse, noua suita de aplicatii dinamizeaza activitatea agentilor economici din principalele industrii.

Afectata de recesiunea economica globala si de micsorarea cererii externe, productia romaneasca da semne de slabiciune. Pe fondul congestiei economice actuale, producatorii romani au nevoie mai mult ca oricand de un control strict al costurilor si de eliminarea pierderilor. SIVECO Applications 2011 sprijina firmele romanesti in depasirea dificultatilor accentuate de situatia economica actuala.

Noua versiune a pachetului informatic asigura firmelor de productie mai multa precizie si acuratete in rezolvarea activitatilor de baza. Fiind un instrument software complex, SIVECO Applications 2011 este capabil sa revigoreze intregul flux de productie, de la pregatire, programare, lansare, pana la controlul si evaluarea proceselor industriale.

„Pentru a deveni mai competitivi, producatorii romani au nevoie de urmarirea si administrarea complexa a proceselor de productie, dar si de integrarea lor cu celelalte activitati, de aprovizionare, contabilitate sau vanzare. Este ceea ce realizeaza, intr-un mod economic si unitar, sistemul informatic SIVECO Applications 2011. Prin facilitatile sale, sistemul nostru de management al afacerilor creste randamentul operational, reduce costurile de productie si accelereaza adaptarea producatorilor la ritmul si fluctuatiile pietei”, a declarat Cristina Chirvasie, Manufacturing Solution Sales Manager in cadrul SIVECO Romania.

Ruland SIVECO Applications 2011, companiile de productie pot face previziuni corecte asupra necesarului de materii prime si materiale si isi pot automatiza, modela si optimiza procesele interne. Beneficiind de suport informatic, producatorii isi pot majora cu 15% volumul de productie, isi pot eficientiza bugetele prin reducerea controlata a stocurilor si pot reduce cu pana la 40% timpul alocat aprovizionarii specifice activitatii de productie.

„Prin lansarea SIVECO Applications 2011, oferim clientilor nostri un instrument fiabil, adaptat cerintelor critice ale companiilor. Cat priveste aplicabilitatea sistemului integrat in domeniul productiei, avem certitudinea ca acesta va permite beneficiarilor atingerea anticipata a obiectivelor de afaceri. Instrumentele pentru planificarea productiei, organizarea intreprinderii, precum si parghiile de control si raportare a rezultatelor oferite de SIVECO Applications 2011 vor asigura producatorilor rezultate economice superioare”, a adaugat Cristina Chirvasie.

Despre SIVECO Romania

Despre SIVECO Romania
Infiintata la inceputul anului 1992, SIVECO Romania SA este liderul caselor de software din Romania, asigurand o mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din Romania in tari din Europa Centrala si de Est, din Uniunea Europeana, spatiul Comunitatii Statelor Independente, in Orientul Mijlociu si Apropiat, in nordul Africii. Intre actionarii SIVECO Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V. Adresandu-se cu precadere organizatiilor mari si mijlocii, compania ofera solutii eficiente EAS, Document Management, Business Inteligence, eLearning, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness, atat pentru piata locala, cat si pentru cea internationala. De asemenea, compania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

In prezent, solutiile SIVECO sunt utilizate de catre beneficiari din tari de pe 4 continente. 550 dintre acesti beneficiari sunt localizati in Romania si includ atat institutii publice importante cat si companii private de referinta.

SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2000 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, cotata printre primele 5 in lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care il efectueaza, si dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc). Compania SIVECO Romania este membra a mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ATIC, ANIAP) si internationale (Asociatia Europeana pentru Tehnologia Informatiei - EITA si Information Society Technologies Advisory Group - ISTAG) si a aderat la importante initiative globale precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative).

De-a lungul celor 17 ani de existenta, compania a dobandit o solida reputatie internationala. Astfel, SIVECO Romania este prima companie din Romania care a primit Premiul I la World Summit for the Information Society, obtinand un numar record de nominalizari la concursul ICT Prizes, organizat anual de catre Consiliul European pentru Stiinte Aplicate, Tehnologie si Inginerie (Euro-CASE). Proiectele sale in domeniul educational au primit aprecierea de „Best Practice„ din partea Comisiei Europene si „Honourable Mention„ la eEurope Awards for eGovernment, fiind totodata considerate de catre Asociatia Internationala de Project Management (IPMA) intre cele mai importante realizari mondiale in domeniul managementului de proiecte. Contributia SIVECO Romania la implementarea proiectului de informatizare a educatiei din Romania a fost premiata cu European IT Excellence Award 2008, la categoria Independent Software Vendors - Vertical Market.

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro si www.advancedElearning.com.

SIVECO Romania
Victoria Park
Sos. Bucuresti-Ploiesti 73-81,
Cladire C4, Sector 1, 013685, Bucuresti, Romania
marketing@siveco.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/siveco-romania/informatizarea-proceselor-reduce-costurile-firmelor-de-productie