Mãrcile româneşti au succes

BUCURESTI - 19 octombrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

SIVECO România este o marcã de viitor, cu un potenţial promiţãtor

Studiul realizat de CSOP (Centrul pentru Studierea Opiniei Publice) având ca temã notorietatea companiilor furnizoare de soluţii IT de pe piaţa româneascã indicã aprecierea tot mai ridicatã a soluţiilor IT autohtone pentru gestiunea afacerilor. Subiecţii chestionaţi – manageri, director de departamente, personal familiarizat cu soluţiile ERP (Enterprise Resource Planning), au oferit informaţii valoroase pentru furnizorii de software, respectiv cu ce mãrci ale domeniului sunt cel mai familiarizaţi, motivele de utilizare sau neutilizare ale soluţiilor, aşteptãrile pe care le au de la o aplicatie ERP performantã etc.

Conform studiului, mãrcile SIVECO România şi SIVECO Applications – pachetul sãu integrat de soluţii software pentru afaceri – sunt mãrci familiare românilor, bucurându-se de o notorietate spontanã şi asistatã ridicate. Cand respondenţilor li s-a solicitat sã numeascã prima companie IT furnizoare de ERP care le vine în minte , conform rezultatelor studiului, aceasta a fost SIVECO România. SIVECO Applications, ca soluţie ERP, s-a bucurat la rândul sãu de o notorietate spontanã ridicatã, clasându-se al doilea în topul soluţiilor amintite. În ceea ce priveşte notorietatea asistatã, SIVECO România şi SIVECO Applications s-au clasat tot pe „podiumul” mãrcilor industriei IT, devansând soluţii interne şi internaţionale de top prezente pe piaţa româneascã.

Notorietatea pe care o are compania SIVECO România pe piaţã îndreptãţeşte prezenţa mãrcii SIVECO în catalogul „Mãrci Româneşti de Succes”, realizat de revista Sãptãmâna Financiarã. Acest catalog, lansat recent, cuprinde mãrcile româneşti care au intrat în istorie, care au supravieţuit timpului , care s-au lansat în ultimii ani, care s-au impus în mintea consumatorilor şi au dat tonul pieţei. La categoria IT&C marca SIVECO se distinge prin poziţia consolidatã deja pe piaţã prin comunicarea unitarã şi foarte familiarã, dupã cum se observã, publicului din România.

Prin implicarea angajaţilor, a clienţilor, partenerilor şi agenţiilor specializate, s-a obţinut consolidarea unei poziţii unitare a mãrcii SIVECO în mintea publicului sãu. Comunicarea companiei s-a centrat mereu pe valorile ce permit o identificare cu oamenii ce o formeazã, cu proiectele de succes derulate, cu implicarea în viaţa socialã şi culturalã din România. SIVECO a devenit astfel o marcã ce comunicã aceleaşi valori pe care se fundamenteazã întreaga activitate de pânã acum, şi de acum încolo, a companiei: grija faţã de clienţi si angajaţi, calitate, profesionalism, performanta, seriozitate, altruism.

Astãzi, SIVECO este o marcã puternicã, clãditã prin perseverenţã, încredere şi siguranţã, transpunând printr-o comunicare continuã, coerentã şi transparentã ce înseamnã SIVECO România pentru mediul de afaceri intern. Recunoaşterea ce vine prin includerea companiei între mãrcile româneşti de succes, considerate a fi „ce are România mai de preţ”, dar şi prin notorietatea de care se bucurã pe piaţã, face din SIVECO România o marcã de viitor, cu un potenţial promiţãtor, un vector de imagine în lume pentru industria de software românească.

Despre SIVECO Romania

Despre SIVECO România

Înfiintata la începutul anului 1992, SIVECO România SA este cea mai importanta firma producatoare de software din România, asigurand cea mai mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din România în tari din Comunitatea Europeana si Statele Unite ale Americii. Între actionarii SIVECO România se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V.SIVECO România detine pozitii de top pe piata interna de solutii de afaceri (EAS) si de servicii IT. Adresandu-se cu precadere organizatiilor mari si mijlocii, compania ofera solutii eficiente de e-business, eLearning si e-Health.
În decursul celor 14 ani de existenta, SIVECO România si-a dobândit o solida reputatie pe piata internationala, produsele sale fiind utilizate de catre 1800 de clienti din 35 de tari care se alatura celor 450 de beneficiari interni. De asemenea, compania s-a specializat în executia de proiecte informatice majore care implica dezvoltari la cerere de solutii software accesibile prin Internet si Intranet, integrarea cu alte sisteme, distributie geografica a locatiilor de acces si numar mare de utilizatori.
SIVECO România a implementat cu succes proiecte de eGovernment în cadrul unor institutii publice importante - Ministerul Educatiei si Cercetarii din România, Ministerul Finantelor Publice, Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, Ministerul Afacerilor Externe , Casa Nationala de Asigurari pentru Sanatate, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca si Autoritatea Nationala a Vamilor - si a oferit solutii performante unor companii private de referinta - PETROM, Orange, Raiffeisen Bank, Citibank, Aerostar Bacau etc.
SIVECO România SA este certificata ISO 9001:2000 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, cotata printre primele 5 în lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care îl efectueaza si are incheiate parteneriate solide cu cele mai mari companii de software (Oracle Certified Partner, Microsoft Certified Partner) si hardware (IBM Business Partner, HP Sales and Service Partner) din lume.
Compania SIVECO Romania este membra a mai multor asociatii profesionale si de afaceri din România (AmCham, CCIFER, ARIES, ATIC, ANIAP)si internationale (Asociatia Europeana pentru Tehnologia Informatiei - EITA si Information Society Technologies Advisory Group -ISTAG) si a aderat la importante initiative globale precum UNPD Global Compact si WEF Transparency. Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitând www.siveco.ro.
SIVECO ROMANIA SA
Bd. Maresal Averescu 8-10
Corp Stefan Odobleja
Sector 1, cod 011455
Tel: +4 031 8055422, 021 3181201
Fax: +40 (21) 3181202
marketing@siveco.ro