Mediul de afaceri se schimba drastic. Sunteti pregatiti sa ii faceti fata?

BUCURESTI - 23 octombrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Tehnologie

In conformitate cu trendurile tehnologice progrozate de Gartner, solutiile informatice oferite de SIVECO Romania sustin dezvoltarea businessului

Mediul de afaceri se schimba drastic. Sunteti pregatiti sa ii faceti fata?

Cei mai multi manageri isi planifica succesul afacerii lor in functie de rezultatele financiare obtinute in anii precedenti. Dar daca anii care vin vor fi total diferiti de ce a fost in trecut?

Potrivit unui studiu recent al companiei Gartner, liderul mondial in cercetarea de piata din domeniul IT, “Mediul de afaceri digital este in crestere. 50% dintre companii si-au propus sa devina digitale in urmatoarele 24 de luni, si 83% in trei pana la cinci ani, ceea ce va produce presiuni mari asupra angajatilor din companii”. (Digital Business Is Here Now, 18 martie 2015)

Daca aceasta este realitatea, atunci trebuie sa existe si solutii! SIVECO Romania impartaseste pe deplin tendintele tehnologice prognozate de Gartner si sprijina, de mai bine de 23 de ani, organizatiile care isi doresc sa se adapteze noilor cerinte mondiale si sa isi creasca performantele, prin adoptarea unor solutii informatice.

Cred cu tarie in viziunea exprimata de Gartner, aceea ca tehnologia poate conecta nu doar oamenii cu afacerile lor, dar poate conecta oamenii cu afacerile lor si cu lucrurile care ii inconjoara, in vederea cresterii eficientei businessului. Pentru a sprijini organizatiile in migrarea catre un mediu de afaceri digital, noi dezvoltam si implementam sisteme informatice inovative, ce ofera un important avantaj competitiv clientilor nostri pregatiti pentru viitor”, spune Florin Ilia, Presedinte si Director General SIVECO Romania.

Prin proiectele de informatizare pe care le implementeaza, SIVECO genereaza un impact pozitiv asupra principalelor domenii ale economiei: educatia, sanatatea, agricultura , administratia si mediul de business .

Prin proiectele de eLearning implementate la nivel mondial, SIVECO incearca sa creeze „punti” intre profesori si elevii nativ digitali. Punandu-le la dispozitie solutii educationale adecvate si dispozitive moderne, profesorii se pot conecta mult mai usor cu elevii lor, pot vorbi „pe limba lor” si ii pot pregati mai bine pentru viitor.

In acelasi timp, sistemul de ingrijire a sanatatii are nevoie de tehnologii moderne, care sa permita interventii rapide si monitorizarea permanenta a pacientilor, precum si mobilitate pentru cei care sunt responsabili de sanatatea cetatenilor.

De asemenea, prin solutiile de tip eAgriculture , dedicate fermierilor din Romania, SIVECO faciliteaza managerilor de ferme urmarirea si controlul in timp real a executarii lucrarilor agricole, de oriunde ar fi si de pe orice dispozitiv au la indemana, inclusiv smartphone sau tableta.

In prezent, SIVECO detine un portofoliu de peste 1.600 de clienti din sectorul public si privat, care folosesc sisteme informatice pentru a-si optimiza afacerea conform tendintelor actuale. Printre solutiile de succes pe care SIVECO le ofera clientilor sai se numara aplicatii pentru gestiunea resurselor intreprinderilor (Enterprise Application Suite), aplicatii pentru gestiunea documentelor si a fluxurilor de lucru, solutii pentru instruirea angajatilor (eLearning), solutii de tip tablou de bord (Business Intelligence), solutii eHealth , eGovernment, eAgriculture si solutii eCustoms .

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

SIVECO Romania este specializata in executia de proiecte informatice complexe si de mare amploare pentru educatie, sanatate, agricultura, institutii vamale, organizatii europene, firme private, institutii publice.

De-a lungul celor peste 23 de ani de existenta, compania a fost recompensata cu peste 200 de premii interne si internationale.

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro si www.linkedin.com/company/siveco-romania.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/siveco-romania/mediul-de-afaceri-se-schimba-drastic-sunteti-pregatiti-sa-ii-faceti-fata