SIVECO Romania, sponsor principal al Conferintei Nationale de Invatamant Virtual

BUCURESTI - 27 octombrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Facultatea de Matematica si Informatica va polariza atentia comunitatii creatorilor si utilizatorilor de SOFTWARE EDUCATIONAL in perioada intre 28-30 octombrie

SIVECO Romania, sponsor principal al  Conferintei Nationale de Invatamant Virtual

Vineri 28 octombrie, in Amfiteatrul Simion Stoilow al Facultatii de Matematica si Informatica din cadrul Universitatii Bucuresti, are loc sedinta de deschidere a celei de a III-a editii a Conferintei Nationale de Invatamant Virtual - CNIV 2005.

Lucrarile Conferintei sunt definite pe 4 sectiuni:

A (Cercetare, dezvoltare) - Tehnologii e-Learning si Virtual Reality - implementare si aplicatii

B (Proiecte si aplicatii) - Software Educational in invatamantul universitar

C (Proiecte si aplicatii) - Software Educational in invatamantul preuniversitar

D (Strategii, Obiective, Calitate) - Training si Management Educational

Lucrarile sunt publicate pe site-ul Conferintei http://fmi.unibuc.ro/ro/cniv_2005/.

Pe toata perioada Conferintei (28-30 octombrie), in holul Facultatii de Matematica si Informatica va fi si o Expozitie: "SOFTWARE EDUCATIONAL 2005". Expozantii sunt creatori de software educational din mediul academic si privat.

Anul acesta la Conferinta s-au inscris 175 de profesori si studenti care vor sustine 105 lucrari si 116 participanti fara lucrari.

In paralel are loc un concurs de software educational. Premiile sunt:
- Premiul de excelenta "Universitatea din Bucuresti" - 1000 RON (10 milioane lei vechi)
- Premiul special "Universitatea din Bucuresti" - 1000 RON (10 milioane lei vechi)
- Premiul de excelenta "Facultatea de Matematica si Informatica" - 1000 RON (10 milioane lei vechi)
- Premiul special "Facultatea de Matematica si Informatica" - 1000 RON (10 milioane lei vechi) - rezervat
- Premiul special "CNSE 2006 - ARRE" - participarea gratuita a 3 persoane (elevi, studenti, profesori) la Conferinta Nationala de Software Educational
(CNSE) din 2006 organizata de ARRE(Asociatia Romana de Resurse Educationale); 2 zile cu cazare si masa La Poiana Brasov - http://www.arre.ro/, http://www.cnse.ro
Premiul de participare "INFOMEDIA PRO" - 3 premii constand intr-un pachet de 4 CD-uri continand software educational pentru invatamantul primar (se
acorda prin tragere la sorti participantilor avand titlul "invatator")

SIVECO Romania va oferi urmatoarele premii:
- Premiul special "Centrul Virtual de Excelenta SIVECO" - participarea unui autor la Conferinta EDUCA Berlin-Germania
- Premiul de creativitate "SIVECO" - un calculator Laptop
- Premiul special "Proiectul european COMENIUS Hands on Science", http://www.hsci.info/ - camera digitala (pentru un autor elev cu lucrare referitoare la un experiment virtual / explicarea unui fenomen din domeniul stiintelor exacte)
- Premii de popularitate "SIVECO" - 6 bucati Memory Stick

Organizatorii Conferintei considera ca amploarea si prestigiul evenimentului vor determina internationalizarea acestuia incepand cu editia a IV-a.

Despre SIVECO Romania

Despre SIVECO România

Înfiinţată la începutul anului 1992, actualmente parte a grupului internaţional SIVECO (Netherlands) B.V., SIVECO România SA este una din cele mai importante firme producătoare de software din România, deţinând cea mai mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din România în ţări din Comunitatea Europeană şi Statele Unite ale Americii. SIVECO România este #1 pe piaţa internă de soluţii de afaceri (EAS) şi liderul pieţii româneşti de servicii IT. Compania oferă soluţii eficiente, adaptate legislaţiei româneşti în domeniile financiar-contabilitate, gestiunea întreţinerii echipamentelor, stocurilor şi achiziţiilor, a mijloacelor fixe, a resurselor umane şi salarizării, bugetelor şi urmăririi contractelor, de e-business şi e-commerce. De asemenea, SIVECO Romania s-a specializat în execuţia de proiecte informatice majore, implicând dezvoltări la cerere de soluţii software accesibile prin Internet şi Intranet, integrarea cu alte sisteme, distribuţie geografică a locaţiilor de acces şi număr mare de utilizatori.
SIVECO România SA este certificată ISO 9001:2000, de către compania franceză AFAQ-AFNOR, cotată printre primele 5 în lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care îl efectuează.
Mai multe informaţii despre companie şi produsele sale puteţi obţine vizitând http://siveco.ro/.
SIVECO ROMANIA SA
ROMANIA, BUCURESTI, 011455
8-10, Bdul Maresal Averescu,
Tel: +40 (21) 3181200, 3181201
Fax: +40 (21) 3181202
marketing@siveco.ro