Stiti cat costa documentele tiparite?

BUCURESTI - 20 martie 2018

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, Stiinta / Cercetare

Noul produs lansat de SIVECO Romania, SIVADOC Lite, ajuta managerii sa-si optimizeze costul gestionarii documentelor pentru a lua decizii fundamentate pe informatii corecte si usor accesibile

Siveco Romania

Siveco Romania

Bucuresti, 20 martie 2018 - Gestionarea inteligenta a documentelor intr-o organizatie reduce semnificativ cheltuielile inutile si genereaza avantaje competitive importante pentru aceasta. Din pacate, multe oportunitati de crestere a afacerii sunt ignorate sau pierdute atunci cand managerii nu cunosc aspecte importante din organizatiile pe care le conduc.

Costurile gestionarii documentelor joaca un rol important in orice firma. Conform analistilor Gartner Inc., sistemele de management al documentelor pot reduce cu pana la 40% costurile legate de documente.

Piata de sisteme de management al documentelor electronice se va extinde intr-un ritm exceptional in urmatorii sase ani, conform unui studiu al Global Market Insights. Acest trend ascendent se datoreaza extinderii pe scara larga a serviciilor de tipul SaaS, Big Data si a tendintei crescute de utilizare a propriului dispozitiv (BYOD - bring your own device) la locurile de munca. Mai mult, organizatiile mari pun un accent tot mai mare asupra fluxului de lucru, imbunatatirii practicilor de gestionare a documentelor si asupra centralizarii bazelor de date nestructurate.

SIVADOC Lite, solutia de management a documentelor dezvoltata de SIVECO Romania, creeaza posibilitati de eficientizare a fluxurilor de lucru, imbunatateste productivitatea individuala, permite organizatiilor sa centralizeze continutul si sa obtina rapid informatiile legate de afaceri.

SIVADOC Lite este usor de folosit in organizarea, sortarea si monitorizarea documentelor, rezultatele fiind structurate conform unor criterii prestabilite.

Cu SIVADOC Lite, managerii organizatiilor pot controla modul in care documentele digitale sunt create, duplicate, sterse si distribuite, precum si felul in care sunt gestionate mai multe versiuni ale aceluiasi document. De asemenea, SIVADOC Lite permite luarea unor decizii bazate pe informatii si date corecte si accesibile, avand la dispozitie mijloace de cautare avansata.

Cu o experienta semnificativa in dezvoltarea si implementarea sistemelor de gestiune a documentelor, SIVECO Romania a dovedit deja, prin produsul SIVADOC, realizat pentru companii mari, utilitatea si eficacitatea acestei solutii in numeroase organizatii importante din Romania. Noutatea adusa de SIVADOC Lite consta in transformarea modului de stocare si transmitere a informatiei in interiorul organizatiilor, iar costurile aplicatiei sunt accesibile si pentru intreprinderile mici si mijlocii din Romania”, a declarat Bogdan Savu, Manager departament CAD si SIVADOC in cadrul SIVECO Romania.

SIVADOC Lite poate fi cumparat sub forma de abonament, in cloud, sau cu licenta pe viata.

Pentru mai multe detalii puteti vizita site-ul nostru www.sivadoclite.ro.

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Organizatie reconstruita pe model european, cu centre de competenta unice si specialisti competitivi la nivel international, SIVECO Romania este singura firma romaneasca de software care furnizeaza servicii informatice direct catre organisme ale Comisiei Europene.

Compania s-a specializat in executia de proiecte informatice complexe si de mare amploare pentru educatie, sanatate, agricultura, institutii vamale, organizatii europene, firme private, institutii publice. In ultimii ani, portofoliul de produse si servicii al companiei a fost completat cu noi solutii inovative, adaptate actualului model de business al organizatiei, vizand extinderea catre noi piete si categorii de beneficiari.

De-a lungul celor 25 de ani de existenta, compania a fost recompensata cu peste 200 de premii interne si internationale.

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro si www.linkedin.com/company/siveco-romania.

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/siveco-romania/stiti-cat-costa-documentele-tiparite