Curs de Management al proiectelor organizationale

BUCURESTI - 12 ianuarie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Pentru a obtine rezultate remarcabile, este important sa stim sa justificam un proiect, sa planificam toate etapele in succesiunea lor normala, sa identificam riscuri potentiale si sa propunem metode de indepartare a cauzelor acestora, sa evaluam si sa monitorizam încadrarea în termene, calitate şi costuri.

In multe organizatii s-a instaurat o cultura a proiectelor, in care baza o constituie echipele.
Pentru a obtine rezultate remarcabile, este important sa stim sa justificam un proiect, sa planificam toate etapele in succesiunea lor normala, sa identificam riscuri potentiale si sa propunem metode de indepartare a cauzelor acestora, sa comunicam cu stakeholderii , sa evaluam si sa monitorizam încadrarea în termene, calitate şi costuri.

In acest sens iti propunem cursul de Managementul Proiectelor-19-20 ianuarie.

Beneficiile participantilor:

Absolventii acestui curs vor gestiona mult mai eficient proiectele organizationale, din ONG-uri sau orice alt proiect cu finantare interna sau externa.Isi vor imbunatatii modul in care :

-propun alocarea resursele materiale si umane pentru inceperea proiectului (angajati, aparatura, materii prime, subcontractori etc.)

-produc documentatia specifica pentru fiecare participant la proiect

-elaboreaza si implementeaza sistemele de evaluare si monitorizare

-controleaza desfasurarea proiectului din toate punctele de vedere (financiar, calitativ, ca termeni de livrare pe sub proiecte sau activitati punctuale)

-raporteaza clientului/beneficiarului in etapele stabilite initial cu privire la modul de desfasurare al proiectului

-ofera suport participantilor la proiect pentru indeplinirea sarcinilor la standardele solicitate

-solutioneaza problemele care pot aparea din situatii neprevazute, inclusiv propune replanificarea desfasurarii proiectului si negociaza noile conditii cu clientul

-pastreaza permanent contactul cu clientul/beneficiarul si ii solicita participarea la desfasurarea proiectului in limitele negociate initial

-evalueaza proiectul in fazele de testare si initiaza schimbarile necesare

-livreaza rezultatele finale ale proiectului si se asigura de receptia lor in conditii bune

-evalueaza rezultatele proiectului dupa o anumita perioada de la livrare, din punct de vedere al satisfactiei clientului si al imbunatatirilor obiective in activitatea lui.

Nota: Locuri limitate!!

Despre Skill Solution

Despre organizator:

Evenimentul poarta marca Skill Solution Romania, companie specializata in domeniul resurselor umane. Echipa de specialisti livreaza cu succes servicii de training, recrutare si selectie, evaluare si consultanta HR, analiza a echipei. Skill Solution este prezenta in Bucuresti precum si in numeroase orase din tara. Pentru detalii va invitam sa consultati site-ul nostru www.skillsolution.ro.


Mai multe detalii despre agenda si inscrieri puteti solicita la training@skillsolution.ro
Diana Susa
Manager de proiect
021 318 55 58
training@skillsolution.ro