Made in UK – Training de exceptie cu Julie Hay

BUCURESTI - 16 martie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Intre 23 si 25 martie 2006, la Casa Capsa din Bucuresti, are loc trainingul “Dealing with Difficult People”, sustinut de Julie Hay, experta britanica in consultanta organizationala. Trainingul urmareste dezoltarea unor abilitati cheie pentru gestionarea timpului si a lucrului in echipa, in functie de stilurile de lucru ale angajatilor si este primul pas in obtinerea Certificatului in Analiza Tranzationala, acordat de Institute of Developmental Transactional Anlysis. Mai multe detalii pe www.recomandare.ro

Made in UK – Training de exceptie cu Julie Hay

Trainingul “Dealing with Difficult People” este sustinut de Julie Hay, Chief Executive al AD International, o recunoscuta specialista in training si o celebra autoare de carti in domeniul analizei tranzactionale.

Un motiv pentru a alege trainingul „Dealing with Difficult People” este ca participantii au ocazia sa gaseasca solutii cu ajutorul analizei tranzactionale pentru probleme concrete ale companiei, sub indrumarea unui expert international, care a consultat organizatii de talia British Airways.

Dar fara indoiala argumentul „forte” pentru managerii si pentru specialistii in resurse umane, training si consultanta organizationala, este ca au ocazia de a obtine un certificat recunoscut pe plan european, fara a se angaja intr-un proces mai lung de acreditare internationala. Certificarea IDTA (Institute of Developmental Transactional Anlysis)este recunoscuta international si confera dreptul practicarii Analizei Tranzactionale in organizatie.

„Dealing with Difficult People” este primul training dintr-o serie de 5 module, care ofera participantilor, cu fiecare sesiune, sansa de a beneficia de standarde internationale inalte pentru trainingul in analiza tranzactionala organizationala. Modulele abordeaza subiecte diferite, fiind structurate ca traininguri independente si de aceea se poate opta pentru participarea la unul sau mai mai multe cursuri.

Pentru a putea aplica pentru certificare sunt necesare 15 zile de curs. Aceste zile se pot insuma participand la toate cele 5 module de curs. De asemenea este nevoie si de producerea de portofolii, de catre cei interesati. Portofoliile contin aplicatii ale analizei tranzactionale in propriile organizatii si vor fi evaluate ulterior de o comisie internationala.

Despre Julie Hay

Julie Hay este acreditata international ca 'Teaching and Supervising Transactional Analist', este fondatoarea Institutului de Dezvoltare a Analizei Tranzactionale care se ocupa de formarea specialistilor in AT. Cu o experienta de peste 35 de ani, Julie furnizeaza consultanta si servicii de training marilor organizatii din Europa. A implementat centre de evaluare si dezvoltare in companii precum British Airways. Timp de 8 ani Julie a fost Presedinte al Asociatiei Internationale si Asociatiei Europene de Analiza Tranzactionala. Ea va conduce echipa de traineri care va sustine in Romania seria de 5 traininguri la finele careia se poate obtine certificarea IDTA.

Despre Skill Solution

Despre organizator:

Evenimentul poarta marca Skill Solution Romania, companie specializata in domeniul resurselor umane. Echipa de specialisti livreaza cu succes servicii de training, recrutare si selectie, evaluare si consultanta HR, analiza a echipei. Skill Solution este prezenta in Bucuresti precum si in numeroase orase din tara. Pentru detalii va invitam sa consultati site-ul nostru www.skillsolution.ro.

Data limita de inscriere la 'Dealing with Difficult People' este 20 martie 2006.
Mai multe detalii despre training si despre inscriere sunt disponibile pe www.recomandare.ro

Contact
Diana Susa
Coordonator de program
training@skillsolution.ro


Diana Susa
training@skillsolution.ro
0746.25.25.40
training@skillsolution.ro