Managerii si cultura organizationala

BUCURESTI - 13 noiembrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Skill Solution va invita sa participati la cursul care va ofera cele mai bune solutii in dezvoltarea unei culturi puternice, adaptata in permanenta la schimbarile din mediul extern, economic si legislativ.

Ce rol au specialistii din departamentul de resurse umane? Asigura atragerea, retinerea si dezvoltarea personalului din companie. Sunt liantul profesional si emotional intre asteptarile managerilor, legate in cea mai mare parte de profit si dezvoltare, si asteptarile angajatilor, preocupati de asigurarea cerintelor zilnice sau de perspectiva.
Managerii trebuie sa transmita prin exemplul personal normele, valorile, atitudinile specifice culturii organizatiei din care fac parte. O cultura puternica asigura rezistenta si adaptarea companiei la schimbare, reduce fluctuatia de personal prin cresterea loialitatii si fidelizarea angajatilor.

Skill Solution va invita sa participati la cursul care va ofera cele mai bune solutii in dezvoltarea unei culturi puternice, adaptata in permanenta la schimbarile din mediul extern, economic si legislativ. Impreuna vom :
- stabilii tipul culturii organizationale din compania Dumneavoastra
- identifica valorile, normele, ritualurile specifice
- intelege cum ne construim o cultura puternica
- evalua posturile din organizatie, asigurand transparenta si echitate in motivarea financiara a angajatilor

Te asteptam, asadar, in zilele de 16-17 noiembrie la un training profesionist, sustinut de Manuela Trusca, HR Senior Consultant al Skill Solution, care a desfasurat proiecte de consultanta in companii romanesti si straine care au trecut prin schimbari culturale majore: privatizari, schimbari de sediu, dezvoltare rapida urmata de cresterea numarului de angajati, preluarea de companii similare ca domeniu, din tara sau strainatate.

Despre Skill Solution

Despre organizator:

Evenimentul poarta marca Skill Solution Romania, companie specializata in domeniul resurselor umane. Echipa de specialisti livreaza cu succes servicii de training, recrutare si selectie, evaluare si consultanta HR, analiza a echipei. Skill Solution este prezenta in Bucuresti precum si in numeroase orase din tara. Pentru detalii va invitam sa consultati site-ul nostru www.skillsolution.ro.


Mai multe detalii despre agenda si inscrieri puteti solicita la training@skillsolution.ro
Diana Susa
Manager de proiect
Skill Solution
021 318 55 58
0746 25 25 40
training@skillsolution.ro