RECRUTARE, SELECTIE SI ANALIZA POST- Solutii de succes!

BUCURESTI - 27 noiembrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Training de Recrutare, selectie si analiza postului-7-8 decembrie

Pentru a putea dezvolta managementul organizatiei, resursele umane trebuie utilizate astfel incat sa se obtina profit si performanta, iar abilitatile angajatilor sa fie valorificate spre castigul lor material si satisfactia personala, in urma prestarii activitatii specifice fiecarui post.

Traind in secolul vitezei, avem nevoie sa dezvoltam rapid competente si sa gasim rezolvari imediate la probleme care asigura existenta si succesul unei organizatii.
Exista in acest sens solutiile oferite de trainingul Skill Solution care vizeaza direct formarea specialistilor in resurse umane.

Cunoasterea evaluarii corecte a nevoii de personal, realizarea si aplicarea procedurii de recrutare si selectie, adaptate la specificul organizatiei, punerea in perfecta concordanta a realitatii cu fisa postului, pentru ca de cele mai multe ori fisa postului este un cumul de deziderate si nu o situatie concreta, acestea sunt cateva lucruri, pe care un specialist in resurse umane trebuie sa le cunoasca.

Te asteptam, asadar, in zilele de 7-8 decembrie la un training-ul “Recrutare si Selectie. Analiza postului”, sustinut de Manuela Trusca, HR Senior Consultant Skill Solution. Pentru detalii si inscrieri training@skillsolution.ro, 021 318 55 58

Despre Skill Solution

Despre organizator:

Evenimentul poarta marca Skill Solution Romania, companie specializata in domeniul resurselor umane. Echipa de specialisti livreaza cu succes servicii de training, recrutare si selectie, evaluare si consultanta HR, analiza a echipei. Skill Solution este prezenta in Bucuresti precum si in numeroase orase din tara. Pentru detalii va invitam sa consultati site-ul nostru www.skillsolution.ro.


Mai multe detalii despre agenda si inscrieri puteti solicita la training@skillsolution.ro
Diana Susa
Manager de proiect
021 318 55 58
0746 25 25 40
training@skillsolution.ro