Training pentru lideri, nu pentru manageri

BUCURESTI - 5 iunie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Managerii nu mai sunt de ajuns. Organizatiile moderne au de infruntat din ce in ce mai multe provocari. Ca sa evitati frustrarile care apar pe toate nivelurile, dati procesele pe mana liderilor! In perioada 15-17 iunie, Bill Heasman va indruma dezvoltarea abilitatilor de leadership la Hotel Diplomat, in cadrul trainingului cu acelasi nume.

Training pentru lideri, nu pentru manageri

In perioada 15-17 iunie, Skill Solution organizeza trainingul de Leadership, sustinut de Bill Heasman, coach britanic si consultant in dezvoltare manageriala. Pentru agenda completa, inscrieri si un interviu in exclusivitate cu Bill Heasman despre tematica trainingului, intrati pe www.recomandare.ro.

In cadrul trainingului de Leadership, participantii vor afla cum se pot dezvolta abilitatile de leadership, prin tehnici bazate pe intelegerea coeziunii organizatiei si a naturii legaturilor dintre membri.

Trainingul, desfasurat pe o durata de 3 zile, va avea trei directii de analiza si dezvoltare:
Registrul de abilitati de lider trebuie folosit in functie de situatie. Un lider trebuie sa stie cum sa isi adapteze atitudinile de la caz la caz pentru a influenta in directia dorita.

Cum poate diagnostica un lider, stilurile de lucru ale indivizilor pe care ii conduce si cum poate el interactiona cu ei in modurile la care ei raspund cel mai bine.

Liderii pot conduce numai cand ceilalti sunt pregatiti sa ii urmeze. In acest scop intra in scena motivatia. Explorand o gama de concepte de analiza tranzactionala participantii vor extinde intelegerea fenomenului de leadership si motivatia angajatilor.


Despre Bill Heasman

Bill Heasman a lucrat in ultimii 18 ani intr-o mare organizatie, avand 23 000 de angajati, in calitate de consultant intern. In tot acest timp a facut coaching si a instruit mii de manageri. Pasiunile sale sunt in dezvoltare manageriala si cea organizationala. Placerea sa cea mai mare este de a vedea managerii cu care a lucrat, cum cresc si se dezvolta in organizatii si in afara lor.

In dezvoltarea organizationala Bill a fost implicat in elaborarea politicilor organizationale de management a angajatilor cheie si a planului strategic organizational.

Ca analist tranzactional Bill a sustinut seminarii si prezentari la numeroase conferinte din Marea Britanie si din afara ei.

Data limita de inscriere la modulul Leadership este 14 iunie 2006.
Pentru detalii nu ezitati sa sunati la:
Diana Susa
0746.25.25.40
Coordonator de programeDespre Skill Solution

Despre organizator:

Evenimentul poarta marca Skill Solution Romania, companie specializata in domeniul resurselor umane. Echipa de specialisti livreaza cu succes servicii de training, recrutare si selectie, evaluare si consultanta HR, analiza a echipei. Skill Solution este prezenta in Bucuresti precum si in numeroase orase din tara. Pentru detalii va invitam sa consultati site-ul nostru www.skillsolution.ro.


Mai multe detalii despre training si despre inscriere sunt disponibile pe www.recomandare.ro


Contact
Diana Susa
Coordonator de program
training@skillsolution.ro


training@skillsolution.ro