Afaceri in criza? Solutia: Merchandising. Trade Marketing

Locul desfasurarii: Strada Sandu Aldea nr. 95,Sector 1, Bucuresti

Organizator: Skill Team
“Ca urmare a crizei economice, pe fondul cresterii somajului si al reducerii drastice a creditarii, consumul populatiei tot scade, incepand din decembrie anul trecut. [...] In aprilie, comparativ cu aceeasi luna a anului trecut, comertul cu amanuntul s-a redus cu 9,9% in Romania” (“Romanii mananca mai putin”, Romania Libera, 9 iunie 2009).


Furnizorii de produse si servicii se confrunta, in mare parte, cu scaderea consumului. Dar o strategie corecta de merchandising ii poate scoate din acest impas.

Pentru a descoperi care sunt tehnicile ce pot duce la stimularea consumului, va invitam marti, 16 iunie 2009, ora 16.00, la centrul de training Skill Team-Human Resources Company, pentru a participa la workshop-ul “Merchandising. Trade Marketing. Criza”, sustinut de Dragos Popescu.

Dragos, care are peste 8 ani de experienta pe proiecte de consultanta in industria FMCG si mai mult de 30 de cursuri de marketing sustinute, la diferite niveluri, va va raspunde, printre altele, la intrebarile:

• Cum ne creştem cota de piaţă în perioada de criză?
• Cum depăşim bariera dintre raft şi coşul clientului? Dar pe cea dintre depozit şi raft?
• Poziţionarea la nivelul mâinii şi ochiului o ştim cu toţii. Ce mai e nou în domeniu?
• Ce ar trebui să facă merchandiserii (şi nu fac)?
• Cum să transformăm relaţia cu magazinele de retail într-un parteneriat?Va asteptam pe 16 iunie, la un workshop care promite sa faca diferenta, prin interactivitate, actualitatea informatiei si adaptarea continutului la situatia economica prezenta.


Pentru detalii, ne puteti contacta la:
Strada Sandu Aldea nr. 95
Sector 1, Cod postal: 012062, Bucuresti
Tel: +4021 314.25.60/+4021 318.55.58/+4031 405.57.89
Fax: +4031 405.57.90
Email: da@skillteam.ro
Adresa de web: www.skillteam.ro

Despre SKILL TEAM

Skill Team este un integrator de solutii de resurse umane, care va ofera servcii de training, teambuilding, recrutare, si consultanta HR. Suntem recunoscuti pentru eficienta programelor noastre, pentru inovatia pe care am adus-o pe piata HR si pentru ritmul rapid in care ne-am dezvoltat.

Putem sa va asiguram ca va vom trimite cei mai buni candidati pentru posturile de care aveti nevoie, ca avem cele mai eficiente metode de training, ca din fiecare teambuilding al nostru cei ce vin colegi pleaca prieteni si ca aici veti gasi intotdeauna specialisti gata sa va dea cele mai bune sfaturi legate de resursele umane.

Participare: Intrare libera