BD la munte, la mare si la...Skill Team

Locul desfasurarii: World Trade Center

Organizator: Skill Team

Skill Team-Human Resources Company participa anul acesta la Teacher's Film Festival cu realizarea " Skill Team la munte si la mare”.

Dupa ce au participat la finala competitiei „Fara Cravata”, trainerii din departamentul de Team Building al Skill Team isi pun la incercare creativitatea pentru a aduce in fata juriului o secventa cunoscuta si plina de umor din filmografia romaneasca.

Echipa Skill Team va asteapta la vizionari impreuna cu juriul pe 21-23 octombrie, la World Trade Center- sala New York si la Gala de premiere Teacher's Film Festival: 17 noiembrie, Sala Palatului.

Mai multe detalii despre „actorii” Skill Team si creativitatea lor in materie de Team Building gasiti la:
http://www.skillteam.ro

Strada Sandu Aldea nr. 95
Sector 1, Cod postal: 012062, Bucuresti
Tel: +4021 314.25.60/+4021 318.55.58/+4031 405.57.89
Fax: +4031 405.57.90
Email: da@skillteam.roDespre SKILL TEAM

Skill Team este un integrator de solutii de resurse umane, care va ofera servcii de training, teambuilding, recrutare, si consultanta HR. Suntem recunoscuti pentru eficienta programelor noastre, pentru inovatia pe care am adus-o pe piata HR si pentru ritmul rapid in care ne-am dezvoltat.

Putem sa va asiguram ca va vom trimite cei mai buni candidati pentru posturile de care aveti nevoie, ca avem cele mai eficiente metode de training, ca din fiecare teambuilding al nostru cei ce vin colegi pleaca prieteni si ca aici veti gasi intotdeauna specialisti gata sa va dea cele mai bune sfaturi legate de resursele umane.

Participare: Intrare libera