Cat te costa sa angajezi persoana nepotrivita?

Locul desfasurarii: Str.C-tin Sandu Aldea Nr 95, Bucuresti, Sector 1

Organizator: Skill Team

Afla raspunsul la intrebare alaturi de specialistii in resurse umane ai Skill Team, in perioada 28-29 mai. Iti propunem doua zile de instruire intensa, intr-o atmosfera neprotocolara, in cadrul training-ului de Recrutare si Selectie. Analiza postului, un curs ideal pentru companiile care au specialisti ce doresc sa raspunda nevoilor tot ma rafinate de recrutare.

Vei afla ce pasi sa parcurgi pentru a gasi intr-o piata de resurse umane, caracterizata de anumite particularitati, angajatul ideal din toate punctele de vedere (profesional, ca atitudine, nivel de motivare, nivel de competente).

In plus, vei descoperi ponturi despre relevanta informatiilor dintr-un CV, ce recomanda recrutarea externa, cum sa obtii informatii relevante din intalnirile cu aplicantii, cum sa iei cea mai buna decizie de angajare.

Daca aceste mici incursiuni in curs nu te-au convins inca, iti mai spunem si ca programul este coordonat de Manuela Trusca, un trainer care imbina cei peste 7 ani de experienta ca HR&Training Manager cu alti 10 ani de expertiza manageriala in proiecte de resurse umane, pentru companii romanesti si multinationale.

Te asteptam la trainingul Recrutare si Selectie. Analiza postului, pentru a ramane mereu actual cu ceea ce se intampla in piata de recrutare – cele mai moderne tehnici, networking-ul specialistului in recrutare, KPIs setati pe succes in recrutare si multe altele.

Numar participanti : maxim 12

Nota: Grabeste-te sa te alaturi echipei de participanti la acest training!

Pret: 370 Euro+TVA/curs - include suportul de curs, hand-outs, masa de pranz, 2 pauze cafea / zi
Locatie: Str. C-tin Sandu Aldea nr.95, Sector 1, Bucuresti



Iti dorim zile performante!


Cristina Postolache
Sales Manager - Skill Team
E-mail : cristina.postolache@skillteam.ro
M: +4 0746 25 25 20
T: +4 021 314 25 60 / F : +4 031 405 57 90
Str.C-tin Sandu Aldea Nr 95, Bucuresti, Sector 1

Despre SKILL TEAM

Skill Team este un integrator de solutii de resurse umane, care va ofera servcii de training, teambuilding, recrutare, si consultanta HR. Suntem recunoscuti pentru eficienta programelor noastre, pentru inovatia pe care am adus-o pe piata HR si pentru ritmul rapid in care ne-am dezvoltat.

Putem sa va asiguram ca va vom trimite cei mai buni candidati pentru posturile de care aveti nevoie, ca avem cele mai eficiente metode de training, ca din fiecare teambuilding al nostru cei ce vin colegi pleaca prieteni si ca aici veti gasi intotdeauna specialisti gata sa va dea cele mai bune sfaturi legate de resursele umane.

Participare: Intrare libera