Comunicate Skill Team

Compania Skill Team a emis 10 comunicate de presa

 • Un conflict rezolvat=o cheltuiala in minus

  BUCURESTI - 3 iunie 2009

  Fiecare conflict din echipa iti provoaca pierderi pe toata linia: productivitatea scade, rezultatele sunt sub asteptari, target-urile nu sunt atinse, stresul nu mai poate fi controlat. Poti evita aceste pierderi, daca inveti sa recunoasti situatiile conflictuale si sa le gestionezi corect.    comunicatul de presa

 • Recupereaza-ti investitia - Maximizeaza efectele participarii la targuri si expozitii

  BUCURESTI - 7 mai 2009

  Acum, mai mult decat oricand, programul tau de marketing pentru expozitie trebuie
  sa genereze vanzari si profit.
      comunicatul de presa

 • Prioritate in vreme de criza - Managementul Financiar

  BUCURESTI - 15 aprilie 2009

  Daca este criza financiara, inseamna ca este vremea sa ne uitam toti cu alti ochi la finante.

  Rapoarte greu de inteles sau al caror rost nu-l vad cei ce raporteaza, flux de informatii fragmentat, oameni care, aparent, vorbesc alta limba?
      comunicatul de presa

 • Timp de calitate petrecut in familie

  BUCURESTI - 10 martie 2009

  Dupa o zi de munca din ce in ce mai stresanta, urmeaza o seara in care ne satisfacem foamea meselor sarite peste zi, suntem asediati de copii - pentru care, adeseori, simtim ca nu mai avem energie -, pregatim in graba ziua ce urmeaza si, deseori, adormim cu televizorul deschis... NU asa ti-ai imaginat viata.
  Vino sa afli cum se ta bucuri de viata in familie si cum sa construiesti armonia si bucuria familiei tale.
      comunicatul de presa

 • Master Training Performance – intra in elita trainerilor profesionisti

  Master Training Performance – intra in elita trainerilor profesionisti

  BUCURESTI - 4 februarie 2009

  Master Training Performance (MTP) este singurul program dedicat celor care isi doresc o cariera in training, ce include atat formarea si certificarea clasica, cat si practica intensiva de training. Programul se desfasoara sub indrumarea unor mentori si traineri profesionisti, asigurand asimilarea rapida a unor experiente complete si corecte si permitand astfel accesul in elita profesionistilor din domeniu.

  Programul complet se intinde pe durata a 18 luni, iar dupa primele 2 luni, cursantul poate sa livreze training. Parcurgerea cu succes a programului de 18 luni ii poate aduce recunoasterea Master Training Performance – MTP.

  Acordarea recunoasterii MTP se face in urma evaluari realizate de catre o comisie interdisciplinara, ce cuprinde personalitati din top management si traineri cu recunoastere internationala.
      comunicatul de presa

 • TEAM POWER EFFECT – un program anti-criza

  BUCURESTI - 17 decembrie 2008


  TEAM POWER EFFECT este un program recomandat in conditii de criza financiara. Timpul scurt de aplicare, costurile relativ reduse, cantitatea si calitatea solutiilor gasite si efectul de implicare si asumare din partea membrilor echipei sunt avantajele care il recomanda.
      comunicatul de presa