Cresterea performantei in activitatea de vanzari si distributie - sursa interna de valoare pentru vremuri de criza

Locul desfasurarii: Gradina Centrului de Training Skill Team Consulting

Organizator: Skill Team consulting & training

Skill Team Consulting, in parteneriat cu Contrast Management Consulting, va propune o abordare diferita a problemelor create de criza financiara si va invita sa (re)descoperiti sursele interne de valoare ale organizatiei, surse insuficient exploatate si de multe ori ignorate in vremuri de crestere, dar care se pot dovedi esentiale in contextul actual.

Vino pe 2 iulie, de la orele 16, la workshop-ul dedicat cresterii performantei in vanzari si distributie - facilitat de Adrian Comaneci, Project Manager, Contrast Management Consulting & Training SRL - si vei afla:

- Care sunt principalele elemente care descriu "performanta" activitatii de vanzari si distributie;
- Ce instrumente poti folosi pentru determinare nivelului actual de performanta;
- Ce aspecte importante sunt deseori ignorate in procesul de gestionare a activitatii de vanzari si distributie;
- Exemple concrete de "interventii", care pot avea un impact semnificativ asupra performantei activitatii de vanzari si distributie;
- Instrumente care pot fi utilizate pentru cresterea performantei in vanzari si distributie.


“Cresterea performantei in activitatea de vanzari si distributie” este ocazia sa (re)descoperiti sursele interne de valoare, surse insuficient exploatate si de multe ori ignorate in vremuri de crestere, dar care se pot dovedi esentiale in contextul actual.
Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la:
Skill Team – Human Resources Company
Strada Sandu Aldea nr. 95
Sector 1, Cod postal: 012062, Bucuresti
Tel: +4021 314.25.60/+4021 318.55.58/+4031 405.57.89
Fax: +4031 405.57.90

Despre SKILL TEAM

Skill Team este un integrator de solutii de resurse umane, care va ofera servcii de training, teambuilding, recrutare, si consultanta HR. Suntem recunoscuti pentru eficienta programelor noastre, pentru inovatia pe care am adus-o pe piata HR si pentru ritmul rapid in care ne-am dezvoltat.

Putem sa va asiguram ca va vom trimite cei mai buni candidati pentru posturile de care aveti nevoie, ca avem cele mai eficiente metode de training, ca din fiecare teambuilding al nostru cei ce vin colegi pleaca prieteni si ca aici veti gasi intotdeauna specialisti gata sa va dea cele mai bune sfaturi legate de resursele umane.

Participare: Intrare libera