Mai sunt 3 zile de inscriere pentru training-ul open „Recrutare si Selectie”!

Locul desfasurarii: Bucuresti, Sector 1, Str. Sonstantin Sandu-Aldea, nr.95

Organizator: Skill Team

Angajeaza OMUL POTRIVIT !
Curs “Recrutare & Selectie” marca Skill Team – Human Resources Company

Mai sunt 3 zile de inscriere pentru training-ul open „Recrutare si Selectie”, organizat de Skill Team – Human Resources Company in perioada 15-16 octombrie! Cursul isi propune sa ii aduca pe participanti in pas cu profilul actual al angajatilor.

Cat te costa sa angajezi persoana nepotrivita? Pe langa sumele investite in procesul de recrutare si selectie, stim ca toti managerii s-au confruntat, din partea angajatilor care nu isi aveau locul in echipa (dar managerul a aflat acest lucru prea tarziu) cu situatii precum:
• neindeplinirea sarcinilor din fisa postului
• intarzieri in activitatea mai multor persoane, in special daca ele depind de acest angajat
• frustrari in randul echipei, deoarece persoana angajata si care nu se potriveste pe post primeste acelasi salariu cu cei situati pe acelasi nivel ierarhic si care sunt si de mai mult timp in firma
• pierderea unor clienti, daca persoana respectiva are contact cu unii dintre ei ( vanzari, customer services, PR)
• imposibilitatea de a incheia relatia contractuala cu persoana angajata
• supraincarcarea colegilor, care trebuie sa preia sarcinile acesteia
• conflicte in departament/echipa
• timpul alocat de catre manager sau colegi in instruirea lui

Pentru a evita cheltuielile inutile si a recruta candidatul cel mai potrivit, consultantul Skill Team, Manuela Trusca, le ofera participantilor indicatii concrete pentru coordonarea fiecarei etape din procesul de recrutare si selectie.
De la o procedura corecta pentru recrutarea interna pana la stabilirea costurilor optime pentru recrutarea externa, trainerul prezinta avantajele si dezavantajele fiecarei metode si...cum le putem imbina cu succes.

Odata decisa metoda (sau metodele), participantii dezbat intrebarile cele mai potrivite pentru a fi folosite in cadrul unui interviu de recrutare, fie ele comportamentale sau situationale, precum si modelele de testare optime (profesionala, teoretica, psihologica, realizarea unor proiecte care intra chiar in atributia postului pentru care se face selectia, evaluarea nivelului de inteligenta emotionala, teste standardizate pentru evaluarea anumitor abilitati, teste scrise pentru limbile straine etc.).

Trainerul analizeaza si cat cantareste fiecare instrument al procesului de recrutare: de ce nu ne putem baza pe o scrisoare de intentie, in general caracterizata de o scazuta originalitate si care sunt elementele decisive ale unei pozitii, pe care trebuie sa le regasim in CV-ul angajatului care se apropie cel mai mult de nevoile companiei. Pentru ca, asa cum spune consultantul Skill Team, nu exista un candidat ideal, ci ,” omul aproape – potrivit” pe care compania il poate transforma in ”omul potrivit”.

In plus, participantii vor primi informatii in premiera despre studiile salariale ca instrumente in construirea strategiei de recrutare, in bugetarea salariala si a pachetului de beneficii. In acest sens, trainerul va prezenta coordonatele studiului national de resurse umane 4POWER, al carui analist HR este Skill Team – Human Resources Company.
Skill Team – Human Resources Company
Strada Sandu Aldea nr. 95
Sector 1, Cod postal: 012062, Bucuresti
Tel: +4021 314.25.60/+4021 318.55.58/+4031 405.57.89
Fax: +4031 405.57.90
Email: da@skillteam.ro

Despre SKILL TEAM

Skill Team este un integrator de solutii de resurse umane, care va ofera servcii de training, teambuilding, recrutare, si consultanta HR. Suntem recunoscuti pentru eficienta programelor noastre, pentru inovatia pe care am adus-o pe piata HR si pentru ritmul rapid in care ne-am dezvoltat.

Putem sa va asiguram ca va vom trimite cei mai buni candidati pentru posturile de care aveti nevoie, ca avem cele mai eficiente metode de training, ca din fiecare teambuilding al nostru cei ce vin colegi pleaca prieteni si ca aici veti gasi intotdeauna specialisti gata sa va dea cele mai bune sfaturi legate de resursele umane.

Participare: Intrare libera