Master Training Performance – intra in elita trainerilor profesionisti

BUCURESTI - 4 februarie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Master Training Performance (MTP) este singurul program dedicat celor care isi doresc o cariera in training, ce include atat formarea si certificarea clasica, cat si practica intensiva de training. Programul se desfasoara sub indrumarea unor mentori si traineri profesionisti, asigurand asimilarea rapida a unor experiente complete si corecte si permitand astfel accesul in elita profesionistilor din domeniu.

Programul complet se intinde pe durata a 18 luni, iar dupa primele 2 luni, cursantul poate sa livreze training. Parcurgerea cu succes a programului de 18 luni ii poate aduce recunoasterea Master Training Performance – MTP.

Acordarea recunoasterii MTP se face in urma evaluari realizate de catre o comisie interdisciplinara, ce cuprinde personalitati din top management si traineri cu recunoastere internationala.

Master Training Performance – intra in elita trainerilor profesionisti

De ce o persoana matura profesional ar dori sa devina TRAINER recunoscut MTP?

Pentru ca:
• Isi doreste sa-si ridice nivelul profesional;
• Va putea simti si alte tipuri de satifactii si recunoasteri;
• Isi doreste un program de lucru mai flexibil si care acopera toate nevoile de formare de competente integrate;
• Poate sa faca parte din elita de traineri cu recunoasterea MASTER TRAINING PERFORMANCE.

De ce un absolvent de TOT isi poate dorii obtinerea recunoasterii MASTER TRAINING PERFORMANCE?

Pentru ca:
• Recunoasterea MTP il va clasa intr-o elita de profesionisti, recunoscuta de persoanele de decizie in achizitionarea serviciilor de training;
• MTP este unicul program in care teoria este pusa in practica alaturi de mentori si traineri profesionisti;
• Insemnul MTP sub semnatura sau la reverul sacoului ii va da recunoasterea celorlati;
• MTP inseamna sa fii trainer cu adevarat;
• MTP este garantia ca ai cunostintele, experientele si practicile corect construite sub indrumarea unei echipe de traineri si mentori profesionisti si a carei prestatie este recunoscuta de mii de cursanti.

Master Training Performance este un program care formeaza traineri profesionisti, capabili sa contruiasca pe experientele lor si (sau) pe valorile Companiei propriile pachete de training.

Despre Skill Team

Skill Team este un integrator de solutii de resurse umane, care va ofera servcii de training, teambuilding, recrutare, si consultanta HR. Suntem recunoscuti pentru eficienta programelor noastre, pentru inovatia pe care am adus-o pe piata HR si pentru ritmul rapid in care ne-am dezvoltat.

Putem sa va asiguram ca va vom trimite cei mai buni candidati pentru posturile de care aveti nevoie, ca avem cele mai eficiente metode de training, ca din fiecare teambuilding al nostru cei ce vin colegi pleaca prieteni si ca aici veti gasi intotdeauna specialisti gata sa va dea cele mai bune sfaturi legate de resursele umane.


Strada Sandu Aldea nr. 95
Sector 1, Cod postal: 012062, Bucuresti
Tel: +4021 314.25.60/+4021 318.55.58/+4031 405.57.89
Fax: +4031 405.57.90
pr@skillteam.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/skill-team/master-training-performance-intra-in-elita-trainerilor-profesionisti