Skill Team sprijina programul „Master ToT” al Universitatii Bucuresti

Locul desfasurarii: Sediul Skill Team

Organizator: Skill Team

Pentru ca profesionistii in resurse umane de maine sa depaseasca nivelul cunostintelor teoretice si sa se poate integra rapid pe piata fortei de munca, Skill Team-Human Resources Company a ales sa sprijine programul de Master Training of Trainers al Universitatii Bucuresti.

In acest sens, masteranzii inscrisi in program vor avea ocazia sa participe la cursurile open ale Skill Team, dar si la o intalnire de debrief in urma acestora, alaturi de trainerul companiei.

Primul dintre cursurile la care masteranzii pot deprinde abilitatile necesare viitoarei lor cariere este „Office Conflicts”, organizat pe 29 si 30 mai, avand ca obiectiv tratarea conflictelor de la birou, in vederea reducerii costurilor.

Cursul propune strategii eficiente de a face fata dezacordurilor si neintelegerilor intr-un mod constructiv, care aduc ca beneficii participantului:

• Se va ajuta pe sine si pe altii;
• Va fi mai productiv;
• Va avea mai multa putere si vitalitate in relatiile cu ceilalti;
• Isi va folosi mai eficient timpul;
• Va putea recunoaste cu usurinta situatiile conflictuale;
• Va avea o atitudine win-win;
• Va invata din experientele anterioare;
• Va reduce costurile ce deriva ca urmare a unui conflict.

Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la:
Skill Team – Human Resources Company
Strada Sandu Aldea nr. 95
Sector 1, Cod postal: 012062, Bucuresti
Tel: +4021 314.25.60/+4021 318.55.58/+4031 405.57.89
Fax: +4031 405.57.90
Email: da@skillteam.ro
www.skillteam.ro

Despre SKILL TEAM

Skill Team este un integrator de solutii de resurse umane, care va ofera servcii de training, teambuilding, recrutare, si consultanta HR. Suntem recunoscuti pentru eficienta programelor noastre, pentru inovatia pe care am adus-o pe piata HR si pentru ritmul rapid in care ne-am dezvoltat.

Putem sa va asiguram ca va vom trimite cei mai buni candidati pentru posturile de care aveti nevoie, ca avem cele mai eficiente metode de training, ca din fiecare teambuilding al nostru cei ce vin colegi pleaca prieteni si ca aici veti gasi intotdeauna specialisti gata sa va dea cele mai bune sfaturi legate de resursele umane.

Participare: Intrare libera