Skill Team sustine proiectul primului CENTRU GIFTED EDUCATION din Romania

Locul desfasurarii: Biblioteca Academiei Romane

Organizator: IRSCA Gifted Education

Skill Team, in calitate de membru EDUGATE, va invita la lansarea proiectului pentru primul Centru Gifted Education din Romania. Acesta va fi primul centru non-profit privat si independent pentru Descoperirea si Dezvoltarea Talentului si Inteligentei si a auditului de proiect.

Auditul proiectului este asigurat prin programul Global Consulting Project, in colaborare cu CEU School of Business si Johns Hopkins Carey School of Business.

Vor avea interventii si prezentari:

• Ambasadorul Centrului Gifted Education, castigatorul competitiei www.supradotati.ro/competitie
• Kristof Lajos, Ambasadorul copiilor cu potential inalt din sistemul de protectie a copilului in Romania, Director Editorial Revista Excelenta
• Monica Gheorghiu, Project Manager si Florian Colceag, Presedinte, prezentarea proiectului de Centru Gifted Education, IRSCA Gifted Education
• Cristina Popovici, Societatea Civila pentru Educatie si Informatizare
• Loredana Strasisin, Presedinte proiect "Case care plang"
• Adrian Socaciu, Director Financiar ANOSR - Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania
• AIESEC Bucuresti
• Bogdan Diaconu, PhD., Senior CSR Consultant Responsible Management Romania
• Ramona Paduraru, HR specialist, talent search & recruitment Comunitatea de tineri Ambition.ro; Director Proiecte internationale, IRSCA Gifted Education
• Echipa Global Consulting Project, Audit Centru Gifted Education


Va asteptam joi,16 Aprilie 2009, ora 3.30 pm, in Calea Victoriei 125, amfiteatrul „Ion Heliade Radulescu”, Biblioteca Academiei Romane. Incurajam mediul de afaceri sa se alature in sustinerea proiectului EDUGATE si a copiilor supradotati din Romania.


Skill Team – Human Resources Company
Strada Sandu Aldea nr. 95
Sector 1, Cod postal: 012062, Bucuresti
Tel: +4021 314.25.60/+4021 318.55.58/+4031 405.57.89
Fax: +4031 405.57.90

Despre SKILL TEAM

Skill Team este un integrator de solutii de resurse umane, care va ofera servcii de training, teambuilding, recrutare, si consultanta HR. Suntem recunoscuti pentru eficienta programelor noastre, pentru inovatia pe care am adus-o pe piata HR si pentru ritmul rapid in care ne-am dezvoltat.

Putem sa va asiguram ca va vom trimite cei mai buni candidati pentru posturile de care aveti nevoie, ca avem cele mai eficiente metode de training, ca din fiecare teambuilding al nostru cei ce vin colegi pleaca prieteni si ca aici veti gasi intotdeauna specialisti gata sa va dea cele mai bune sfaturi legate de resursele umane.

Participare: Intrare libera