TEAM POWER EFFECT – un program anti-criza

BUCURESTI - 17 decembrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri


TEAM POWER EFFECT este un program recomandat in conditii de criza financiara. Timpul scurt de aplicare, costurile relativ reduse, cantitatea si calitatea solutiilor gasite si efectul de implicare si asumare din partea membrilor echipei sunt avantajele care il recomanda.

Trainerii si consultantii TEAM POWER EFFECT, program dezvoltat de Skill Team, au pornit de la observarea oamenilor in procesele de lucru, in timpul sedintelor de lucru, in sesiunile de training, in team building, in pauzele de cafea. S-a constatat ca, in astfel de imprejurari, oameni vin cu cele mai inovatoare idei si solutii. Asa s-a ajuns la crearea unor tehnici de lucru intr-un program ce reuneste beneficiile training-ului, ale team building-ului si ale sedintei, toate intr-un mediu informal si stimulativ pentru participanti.

Iata cateva dintre avantajele concrete pe care cei peste 200 de participanti care au luat parte la programul Team Power Effect le-au descoperit deja:
oVeti trata criza drept o oportunitate, in loc sa intrati in panica;
oVeti gasi, in echipa, solutii creative, solutii de scadere a cheltuielilor, metode specifice de aplicat in timp ce criza;
oVeti crea tehnici pentru pastrarea locurilor de munca si nu va mai trebui sa abordati teme precum disponibilizare sau blocarea bugetelor;
oVeti descoperi oportiunitati pentru lansat noi produse si servicii.

TEAM POWER EFFECT este forta centripeda a resurselor unei companii. Este efectul prin care resursele umane si compania realizeaza ca au interese comune si actioneaza la unison pentru a gasi solutii si a le aplica.

Pentru mai multe informatii despre noul program anti-criza creat de Skill Team-Human Resources Company, va invitam sa vizitati:
http://www.skillteam.ro/new/index.php?module=info&id=313

Despre Skill Team

Skill Team este un integrator de solutii de resurse umane, care va ofera servcii de training, teambuilding, recrutare, si consultanta HR. Suntem recunoscuti pentru eficienta programelor noastre, pentru inovatia pe care am adus-o pe piata HR si pentru ritmul rapid in care ne-am dezvoltat.

Putem sa va asiguram ca va vom trimite cei mai buni candidati pentru posturile de care aveti nevoie, ca avem cele mai eficiente metode de training, ca din fiecare teambuilding al nostru cei ce vin colegi pleaca prieteni si ca aici veti gasi intotdeauna specialisti gata sa va dea cele mai bune sfaturi legate de resursele umane.


Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la:
Skill Team – Human Resources Company
Strada Sandu Aldea nr. 95
Sector 1, Cod postal: 012062, Bucuresti
Tel: +4021 314.25.60
Fax: +4031 405.57.90
Email: da@skillteam.ro


pr@skillteam.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/skill-team/team-power-effect-un-program-anti-criza