TOT de Comunicare & Feedback

Locul desfasurarii: Strada Sandu Aldea nr. 95, Sector 1, Bucuresti

Organizator: Skill Team

Un curs care te invata cum sa le dezvolti altora abilitati de a comunica eficientAud si uit, vad si imi amintesc, fac si inteleg – este maxima lui Confucius care explica cel mai bine modul in care se desfasoara ToT Skill Team.

Acest curs, un training pentru traineri avand ca scop certificarea livrarii de training de Comunicare&Feedback, te va ajuta sa-i inveti pe participantii tai:

• Sa isi dezvolte abilitatile de ascultare activa;
• Sa dea un feedback eficient;
• Sa identifice elementele cheie in comunicarea interdepartamentala;
• Sa isi identifice propriul stil de comunicare;
• Sa isi dezvolte abilitatile de a comunica cu clientii dificili.


Cum poti sa obtii toate acestea in doar doua zile?

Este simplu. Nu iti furam timpul cu teorii irelevante sau concepte imposibil de pus in practica. ToT Comunicare & Feedback se concentreaza pe “cum sa inveti ca sa ii inveti pe altii despre Comunicare & Feedback”. Si aceasta inseamna: tips-uri, tehnici, strategii care iti spun exact cum sa livrezi cursuri de calitate catre angajati. Alege doua zile in care sa afli Cum sa ii inveti pe altii despre Comunicare & Feedback.

Programul este adresat in special trainerilor din organizatii, dar si independenti, ce doresc sa-si dezvolte portofoliul propriu cu noi programe de training. Prin parcurgerea si absolvirea cursului, participantii primesc dreptul de a folosi metoda si materialele de curs, precum si certificarea pentru sustinerea training-ului de Comunicare&Feedback.

La aceste programe de ToT pot participa:

• Training manageri
• Traineri interni
• Manageri care fac training pentru echipele lor si care au trecut printr-un program de TOT

ToT Comunicare&Feedback face parte din seria de ToT-uri oferite de Skill Team in cadrul programului Master Training Performance (MTP), alaturi de cursurile de formare de formatori pentru:
• Managementul Schimbarii
• Teamwork
• Managementul conflictului
• Rezolvare de probleme


MTP este singurul program dedicat celor care isi doresc o cariera in training, ce include atat formarea si certificarea clasica, cat si practica intensiva de training. Programul complet se intinde pe durata a 18 luni, iar parcurgerea cu succes a intregului curs ii poate aduce recunoasterea Master Training Performance – MTP. Acordarea recunoasterii MTP se face in urma evaluarii realizate de catre o comisie interdisciplinara ce cuprinde personalitati din top management si traineri cu recunoastere nationala si internationala.“Atmosfera excelenta de lucru, "Gheata" a fost sparta rapid si s-a comunicat excelent. Exemplele practice au fost foarte relaxante si edificatoare. Trainerul le-a punctat si comentat excelent. Doresc sa mai fac cursuri cu SKILL TEAM /DR KOLECI”

Augustin Ionescu
Director de vanzari Areva T&D

“Cursul la care am participat a fost cel mai puternic training de ordin afectiv si cu impact pregnant asupra comportamentului si personalitatii. Felicitari Florian pentru valoarea psihologica adusa acestui curs!”

Runcan Olivia
Trainer Unicredit TiriacPentru mai multe detalii, ne puteti contacta la:
Skill Team – Human Resources Company
Strada Sandu Aldea nr. 95
Sector 1, Cod postal: 012062, Bucuresti
Tel: +4021 314.25.60/+4021 318.55.58/+4031 405.57.89
Fax: +4031 405.57.90
Email: da@skillteam.ro
www.skillteam.ro

Despre SKILL TEAM

Skill Team este un integrator de solutii de resurse umane, care va ofera servcii de training, teambuilding, recrutare, si consultanta HR. Suntem recunoscuti pentru eficienta programelor noastre, pentru inovatia pe care am adus-o pe piata HR si pentru ritmul rapid in care ne-am dezvoltat.

Putem sa va asiguram ca va vom trimite cei mai buni candidati pentru posturile de care aveti nevoie, ca avem cele mai eficiente metode de training, ca din fiecare teambuilding al nostru cei ce vin colegi pleaca prieteni si ca aici veti gasi intotdeauna specialisti gata sa va dea cele mai bune sfaturi legate de resursele umane.

Participare: Intrare libera