TOT de Rezolvare de probleme

Locul desfasurarii: Sediul Skill Team

Organizator: Skill Team

Un curs care te invata cum sa le dezvolti altora abilitati de rezolvare a problemei si de luare a deciziilor

ToT pentru Rezolvare de probleme organizat de Skill Team te ajuta sa livrezi cu succes un training care ii va invata pe participantii tai:

• Rezolvarea problemelor ca un proces care implica: definirea clara a problemei, generarea de solutii, implementarea uneia dintre ele si evaluarea impactului;
• De ce este important sa stii sa rezolvi o problema? Pentru ca o problema nerezolvata va avea impact asupra: realizarii obiectivelor, relatiilor in echipa, relatiilor cu clientii;
• Sa descopere diferenta dintre “Trebuie” vs “Vreau” si sa identifice modalitati de a le transforma;
• Sa constientizeze barierele care stau in calea rezolvarii problemelor;
• Despre doua modele foarte practice, care ajuta in identificarea cauzelor unei probleme.

Cine poate sa participe?

• Training manageri
• Traineri interni
• Manageri care fac training pentru echipele lor si care au trecut printr-un program de TOT

Acest curs, un training pentru traineri avand ca scop certificarea livrarii de training, este adresat special trainerilor din organizatii, dar si independenti, ce doresc sa-si dezvolte portofoliul propriu cu noi programe de training. Prin parcurgerea si absolvirea cursului, participantii primesc dreptul de a folosi metoda si materialele de curs, precum si certificarea pentru sustinerea traingului de Rezolvare de probleme.

ToT Rezolvare de probleme face parte din seria de ToT-uri oferite de Skill Team in cadrul programului Master Training Performance (MTP), alaturi de cursurile de formare de formatori pentru:
• Managementul Schimbarii
• Teamwork
• Managementul conflictului
• Comunicare si Feedback

MTP este singurul program dedicat celor care isi doresc o cariera in training, ce include atat formarea si certificarea clasica, cat si practica intensiva de training. Programul complet se intinde pe durata a 18 luni, iar parcurgerea cu succes a intregului curs ii poate aduce recunoasterea Master Training Performance – MTP. Acordarea recunoasterii MTP se face in urma evaluarii realizate de catre o comisie interdisciplinara ce cuprinde personalitati din top management si traineri cu recunoastere nationala si internationala.„Dincolo de continutul tematic al cursului, apreciez maniera in care a fost expus: abilitatile trainerului (Florian), jocuri interactive (atractive), detalierea aspectelor care au necesitat lamuriri la problemele ridicate de noi. Chiar daca am intalnit concepte si definitii avansate, am reusit sa aprofundez/ sa inteleg care imi sunt cerintele si sa-mi construiesc o strategie viitoare. Multumesc.”
Alina Refozea
Expert Clientela Distrigaz
Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la:
Skill Team – Human Resources Company
Strada Sandu Aldea nr. 95
Sector 1, Cod postal: 012062, Bucuresti
Tel: +4021 314.25.60/+4021 318.55.58/+4031 405.57.89
Fax: +4031 405.57.90
Email: da@skillteam.ro
www.skillteam.ro


Despre SKILL TEAM

Skill Team este un integrator de solutii de resurse umane, care va ofera servcii de training, teambuilding, recrutare, si consultanta HR. Suntem recunoscuti pentru eficienta programelor noastre, pentru inovatia pe care am adus-o pe piata HR si pentru ritmul rapid in care ne-am dezvoltat.

Putem sa va asiguram ca va vom trimite cei mai buni candidati pentru posturile de care aveti nevoie, ca avem cele mai eficiente metode de training, ca din fiecare teambuilding al nostru cei ce vin colegi pleaca prieteni si ca aici veti gasi intotdeauna specialisti gata sa va dea cele mai bune sfaturi legate de resursele umane.

Participare: Intrare libera