Vino sa cunosti oameni ca tine si sa sustii Centrul Gifted Education Romania

Locul desfasurarii: Sediul Skill Team

Organizator: Skill Team

Skill Team, in calitate de membru EDUGATE, invita mediul de afaceri sa i se alature in sustinerea primului Centrul Gifted Education din Romania si a copiiilor supradotati din Romania.

Vino marti, 28 aprilie, intre orele 17:30 si 20:30, la un eveniment de networking pentru sustinerea primului Centru Gifted Education din Romania.

Intalnirea are ca scop intitierea de parteneriate de sustinere a Centrului Gifted Education din Romania si comunicarea strategiei de promovare necesara atragerii de fonduri.

Pentru confirmarea participarii, va rugam sa completati formularul de la adresa urmatoare:
http://giftededu.org

Proiectul Centrului Gifted Education din Romania a fost prezentat joi, 16 Aprilie 2009, la Academia Romana, avand ca auditori Global Consulting Project in colaborare cu CEU School of Business si Johns Hopkins Carey School of Business

Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la:
Skill Team – Human Resources Company
Strada Sandu Aldea nr. 95
Sector 1, Cod postal: 012062, Bucuresti
Tel: +4021 314.25.60/+4021 318.55.58/+4031 405.57.89
Fax: +4031 405.57.90
Email: da@skillteam.ro
www.skillteam.ro

Despre SKILL TEAM

Skill Team este un integrator de solutii de resurse umane, care va ofera servcii de training, teambuilding, recrutare, si consultanta HR. Suntem recunoscuti pentru eficienta programelor noastre, pentru inovatia pe care am adus-o pe piata HR si pentru ritmul rapid in care ne-am dezvoltat.

Putem sa va asiguram ca va vom trimite cei mai buni candidati pentru posturile de care aveti nevoie, ca avem cele mai eficiente metode de training, ca din fiecare teambuilding al nostru cei ce vin colegi pleaca prieteni si ca aici veti gasi intotdeauna specialisti gata sa va dea cele mai bune sfaturi legate de resursele umane.

Participare: Intrare libera