Workshop "Luarea deciziilor"

Locul desfasurarii: Strada Sandu Aldea nr. 95, sector 1

Organizator: Skill Team

Am mai fi in criza daca am sti cu adevarat sa luam decizii?Decizii corecte, decizii constiente, decizii documentate si argumentate, decizii impartasite echipei si comunicate astfel incat sa nu determine rezistenta la schimbare: daca asa ar fi toate hotararile managerilor, probabil criza nu ar mai fi dus la inchiderea a mii de firme si la 1 000 000 de someri romani pana la sfarsitul lui 2009. Dar realitatea este ca aproximativ 85% dintre deciziile noastre sunt inconstiente.

Pornind de la aceasta statistica, Skill Team-Human Resources Company considera oportuna organizarea, pe 1 iulie, incepand cu orele 16:00, a workshop-ului "Luarea deciziilor", dezvoltat in parteneriat cu Radu Ionescu.

In cadrul workshop-ului, veti gasi raspunsuri - prin intermediul informatiilor furnizate de trainer, al studiilor de caz, al jocurilor si al sesiunilor speciale de intrebari - la probleme legate de:

- tipuri de procese decizionale
- influenta deciziilor asupra relatiilor interumane
- responsabilitati si asumarea lor
- decizii bazate pe interese
- decizii bazate pe valori
- atitudini fata de risc
- decizii luate in comun
- ierarhie vs. colaborare
- comunicarea deciziilor
- urmarirea implementarii deciziilor
- modificarea deciziilor
- rezistenta in fata schimbarii


Radu Ionescu este Mediator Autorizat de catre Consiliul Naţional de Mediere si de catre International Conulting Firm, Bruxelles si Formator autorizat CNFPA. A instruit peste 2600 persoane în domeniul negocierilor, medierii şi rezolvării de conflicte.


Mai multe informatii pe:
www.skillteam.ro/
http://www.negociere.ro/
Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la:
Skill Team – Human Resources Company
Strada Sandu Aldea nr. 95
Sector 1, Cod postal: 012062, Bucuresti
Tel: +4021 314.25.60/+4021 318.55.58/+4031 405.57.89
Fax: +4031 405.57.90
Email: da@skillteam.ro
www.skillteam.ro

Despre SKILL TEAM

Skill Team este un integrator de solutii de resurse umane, care va ofera servcii de training, teambuilding, recrutare, si consultanta HR. Suntem recunoscuti pentru eficienta programelor noastre, pentru inovatia pe care am adus-o pe piata HR si pentru ritmul rapid in care ne-am dezvoltat.

Putem sa va asiguram ca va vom trimite cei mai buni candidati pentru posturile de care aveti nevoie, ca avem cele mai eficiente metode de training, ca din fiecare teambuilding al nostru cei ce vin colegi pleaca prieteni si ca aici veti gasi intotdeauna specialisti gata sa va dea cele mai bune sfaturi legate de resursele umane.

Participare: Intrare libera