Comandă cele mai noi modele de Profile pentru Bandă Led

BUCURESTI - 3 iulie 2017

Comunicat tip General in Afaceri

Magazinul de profile LED se încadrează în cele mai bune standarde calitate-cost, și perfecționează interiorul oricărui proiect de iluminare. Totul începe prin economia masivă la factura de curent electric, apoi, în detaliu, fiecare piesă decorează cu stil orice spațiu, fie el comercial sau personal.

Bandă Led flexibilă sau rigidă

Magazinul nostru vă pune la dispoziție benzi cu LED care sunt în aplicații flexibile sau rigide.Designul versatil de linie subțire face seria de benzi flexibile atrăgătoare de aceea ele pot fi folosite atât în interior cât și în exterior.

Puteți evidenția orice zonă, cum ar fi dulapurile, iluminatul afișajului frigorific, barele și dulapurile, si iluminatul decorativ.

Iată câteva variante după care vă puteți ghida și ce tip de profil led aveți nevoie:

Montaj aparent (profilul este montat pe o suprafață și este vizibil).Montaj încastrat (se vede doar partea luminoasă a profilului , restul fiind “ascuns” într-un canal creat în materialul suport).Pe metru liniar pot fi un numar de 60 sau de 72 de becuri LED.Puterea becurilor exprimată în watt sau luminozitatea exprimată în lumen poate fi diferită.Alimentare cu transformator sau direct la 220 V.Profile cu aplicații speciale pentru: trepte, garderobe, expoziții, iluminat indirect.Profilele au lungimi de pană la 6m, iar capacele dispersoare au pană la 3m lungime.

Profilele pentru bandă LED  pot avea culori diferite, lucru care le conferă și un plus de protecție deoarece stratul rezistent de aluminiu este acum dublat de pelicula de vopsea, prin vopsire electrostatică.

Varietatea de modele privind pe secțiune, este de asemenea foarte mare (rotunjite, patrate, dreptunghiulare , triunghiulare, etc.)Având posibilitatea să combinăm acum multiplele modele ale benzilor led cu cele ale profilelor de aluminiu, putem să vă asigurăm că, aranjamentele în iluminatul led au opțiuni nelimitate.

De ce să folosim profil LED aluminiu pentru bandă LED?

În timp, banda LED poate să se dezlipească de suport, mai ales dacă este montată vertical sau orientată în jos, iar în unele cazuri nu este o soluție viabilă (iluminat trepte).

Profilul LED aluminiu poate fi fixat mecanic (cu șurub) astfel încât ansamblul bandă LED + Profil LED să nu cadă.

Acolo unde banda LED este folosită pentru punerea în valoare a unor produse (în vitrine) lumina emisă deranjează vederea clienților și nu pune în valoare produsul prezentat caz în care lumina trebuie dispersată, acest lucru fiind posibil prin instalarea cu Profil LED aluminiu cu capac dispersor.

Aspectul unui asemenea sistem este mult superior doar unei benzi LED aplicate cu bandă dublu-adezivă, acest avantaj oferind o nouă gamă de aplicații ale iluminatului cu bandă LED în construcții, producție mobilier, iluminat arhitectural, iluminat comercial.

Montajul si proiectele la comandă semnate de profile-led.com sunt despre tine și stilul tău de viață. Noi transformăm spațiile comerciale sau orice alt spațiu, în proiectul perfect.

www.profile-led.com

Vă așteptăm!