De ce să alegi Tuburi Led pentru business-ul tău!

BUCURESTI - 28 septembrie 2017

Comunicat tip General in Afaceri

Întreprinderile de pretutindeni trec la LED-uri pentru a economisi bani pe facturile de energie, dar și pentru a reduce în mod drastic costurile de întreținere care sunt adesea o influență subversivă asupra bugetelor comerciale.

Tuburi Led

Indiferent dacă planificați o nouă schemă de iluminare de la zero sau treceți de la alternativele halogen și fluorescente, există o soluție pentru dumneavoastră.Magazinul de leduri vă pune la dispoziție corpuri iluminat cu tub led de diferite mărimi.

Oferta variată de tuburi LED permite utilizatorilor să le utilizeze într-o mulțime de spații, fie că acestea sunt mici sau mari, fie că sunt spații destinate locuințelor sau birourilor. Se găsesc tuburi LED de diferite dimensiuni și tuburi LED care emit mai multe tipuri de lumină. Există doua tipuri de tuburi LED: T5 si T8. Tuburile T8 sunt mai groase decat tuburile T5.

Aproape toate tipurile de fitinguri cu halogen și fluorescente sunt acum disponibile în formă de LED-uri, în special în zona comercială cu opțiuni.

Calitatea și strălucirea Tuburilor Led

Majoritatea oamenilor sunt obișnuiți să aprindă lumini fluorescente care aruncă o strălucire galbenă și sunt inundate cu probleme de întreținere, ducând la o durată de viață de 15.000 de ore.

Tuburile cu LED-uri sunt concepute pentru a vă oferi 40.000 de ore de funcționare, ceea ce reprezintă aproximativ 15 ani pe baza utilizării medii. Spre deosebire de modelele fluorescente, LED-urile își mențin calitatea și strălucirea luminii în timp.

Rezistenta Tuburilor Led

Tuburile LED au o rezistență mai bună atunci când vine vorba de cicluri de comutare, ceea ce este altceva, ajută la sporirea duratei de viață a acestora. De asemenea, ele nu conțin substanțe chimice nocive, cum ar fi mercurul, făcându-le mai sigure pentru mediul înconjurător.

Pe www.magazin-leduri.ro veți găsi categorii de produse precum:

Becuri led/ bandă led/ profile led aluminiu/ aplice led / tuburi led/ corpuri de iluminat led/ iluminat stradal led/ lămpi industriale/ lămpi speciale led/ lămpi spot led/ panouri led / proiectoare led exterior/ proiectoare led interior/ surse de alimentare led/ alte produse led/ accesorii electrice.

Sperăm că acest scurt articol v-a fost de ajutor! Pentru mai multe detalii sau informații accesați www.magazin-leduri.ro sau apelând numărul de telefon 0726.191.027

Vă așteptăm!