De ce sunt camerele de supraveghere importante ?

BUCURESTI - 20 martie 2017

Comunicat tip General in Afaceri

Piața camerelor de supraveghere video este într-o continuă creștere datorită nevoilor crescute de protecție împotriva infracționalității.Problema securității personale, a informației stocate și chiar a proprietății, a devenit prioritară în stabilirea bugetelor anuale ale companiilor și a bugetelor casnice.

Nevoia de achiziționare a unui sistem de supraveghere

Decizia de a achiziționa un sistem de supraveghere video vine din necesitatea dumneavoastră de a monitoriza în permanență ce se întâmplă într-un anumit spațiu, oferindu-vă securitate împotriva infractorilor.

Un sistem de supraveghere sau un sistem de securitate se poate folosi și în companii pentru monitorizarea departamentelor. Instalând un dispozitiv cu arie mare de acoperire pentru fiecare departament veți putea stabili gradul de eficiență în muncă.

Cele mai căutate modele

Cele mai căutate modele de camere sunt cele care pot oferi supraveghere în regim de întuneric, deoarece sunt ideale pentru spațiile cu nivel scăzut de iluminare sau pentru capturile de imagini în condiții de noapte.

Pentru achiziționarea unor astfel de camere puteți accesa site-ul www. Security-solution.ro .

Acolo veți putea găsi camere de supraveghere exterior cu ilumininator infraroșu pentru exterior, cu led-uri și grad de protecție IP66, pentru supraveghere video pe timp de noapte sau zone întunecate.Echipate cu doi senzori CCD unul color și unul de înaltă rezoluție alb negru pentru vizualizare pe timpul nopții.

Deasemenea firma Security Solution vă pune la dispoziție o gamă variată de sisteme de securitate . Veți putea achiziționa sisteme alarmă wireless, centrale de efracție, sirene exterioare, sisteme de alarmare .

Firma noastră comercializează produse de înaltă calitate pentru apartamente, spații rezidențiale sau comerciale, la prețuri avantajoase.

Montarea și instalarea oricărui tip de camere de supraveghere necesită deplasarea la domiciliul clientului sau consultanță telefonică. Consultanța este oferita în mod gratuit de o echipă cu experiență în piața sistemelor de securitate.

Dacă doriți și alte informații despre camerele de supraveghere sau sistemele de securitate comercializate de firma noastră, vă rugăm să ne contactați la numerele afișate pe site-ul  security-solution.ro

Vă mulțumim!

www.security-solution.ro

0723.913.919