Despre panouri led, proiectoare și spoturi led

BUCURESTI - 24 iulie 2017

Comunicat tip General in Afaceri

Magazinul de Leduri este o echipă formată din profesioniști care vă stau la dispoziție atât pentru întrebările pe care le aveți cât și pentru design, montaj sau consultanță în materie de iluminat led , atât pentru spații personale cât și pentru spații și aplicații industriale sau business.

Despre panourile cu LED-uri driver 45Watt 4000K IP65

Panourile cu LED-uri driver 45Watt 4000K IP65 sunt deosebite datorită spațiului de economisire pe care il oferă și pentru iluminat. Datorită designului plat, panourile pot fi atașate direct în tavan, pot fi aplicate pe un perete sau agățate de tavan ca o lampă pandantiv.Panourile cu LED sunt ideale pentru diverse aplicații de interior, case, birouri, săli.Panourile cu LED-uri au un grad ridicat de eficiență și o durată lungă de viață. Panourile LED au o sursă continuă de alimentare la curent, oferă flexibilitate în design și poziționare iar luminozitatea poate fi modificată.

Proiectoare LED

Tehnologia LED este utilizată într-o gamă largă de produse.Proiectoarele cu LED sunt sisteme de iluminat de mare putere folosite pentru iluminarea terenurilor de sport, depozitelor, tunelurilor, monumentelor istorice, parcărilor și iluminatului de supraveghere.

Avantajele Proiectoarelor cu LED

Proiectoarele cu LED oferă economie de energie pană la 60% față de lămpile HID datorită raportului lm/W, durata de viață de min 50.000 h, fară mercur sau plumb sau emisii de radiație UV, nu se încălzesc și sunt compatibile cu proiectoarele tradiționale.Magazin-leduri.ro vă pune la dispoziție Proiector 100Watt, 6000K, driver rezistent la apă IP65, SMD 3030 lumina rece.

Spoturi LED

Spoturile LED sunt una dintre cele mai elegante metode de iluminare a spațiilor interioare, dar și un mod discret prin care puteți obține o lumină caldă și apropiată de cea naturală. Având dimensiuni mici și putând fi încastrate atât în mobilă, cât și în tavan sau corpuri din rigips carton, spoturile LED sunt elegante și produc o lumină discretă, pe care o puteți controla în funcție de intensitatea și culoarea dorită.Spoturile LED pot fi folosite în spații precum cladiri, birouri, spații interioare unde este nevoie de o lumină caldă, locuri care sunt modern amenajate și mobilate.Spoturile LED cu diferite forme geometrice și dimensiuni slim sunt ideale pentru a completa designul unei camere. Magazinul de Leduri vă pune la dispoziție o gamă largă de spoturi LED, de diferite dimensiuni dar și cu un design deosebit care se vor potrivi oricărui tip de locație.

Echipa magazin-leduri.ro vă stă la dispoziție pentru orice informație sau propunere de colaborare !