Folosirea profilelor din aluminiu pentru benzile LED

BUCURESTI - 10 iulie 2017

Comunicat tip General in Afaceri

Profilele cu LED-uri au devenit foarte populare în ultimii ani, în întreaga lume. Există diverse modele de profile cu LED-uri, pe care le puteți alege pentru a ilumina interiorul sau exteriorul unei locații.Profilele sunt ideale pentru crearea unor zone luminoase care să atragă atenția. Versatilitatea luminilor oferă posibilitatea instalării profilelor cu LED-uri în diverse unghiuri și colțuri ale camerelor sau locuințelor.

Care sunt avantajele profilelor LED?

Extrudările din banda LED aluminiu ajută la prevenirea deteriorării contactelor.(Pentru o protecție mai mare împotriva apei, vă recomandăm să instalați o bandă LED Conector T20 rezistent la apa,3 pini, IP67 (pachet de10 buc).

Care este diferența dintre Extruziile LED și profilele LED?

Nu există o diferență între termenii "extrudare din aluminiu" și "profil de aluminiu" sunt aceiași.

În magazinul online profile-led.com există secțiunea profile led aluminiu. În această secțiune veți găsi diferite modele de profile led .

Unde se utilizează profilele LED?

Profilele LED pot fi utilizate în restaurante, hoteluri, baruri și cluburi.

Cu ajutorul profilelor de aluminiu arhitecții și designerii de iluminat pot proiecta trasee sofisticate de expunere a becurilor și benzilor led obținând  astfel efecte de lumină și culoare care nu s-au putut realiza pană la apariția tehnologiei cu led.

Marele avantaj al profilelor de aluminiu este că acestea se pot aplica, suspenda și încastra.

Nu în ultimul rând când vorbim de bandă led, profil led, iluminat led trebuie să accentuăm faptul că, pe langă frumusețea rezultatelor și economisirea energiei electrice, această tehnologie este ecologică și fară emisii de CO2.

Iluminat ,,verde”

Un alt aspect important pe care îl aduc profilele led în iluminatul “verde” (ecologic) îl reprezintă posibilitățile de dispersare a luminii. Profilele led se închid cu capace din policarbonat având diferite grade de dispersie de la alb, transparent, translucid, semi-opac, pană la opac. Cu cât avem un dispersor mai netransparent cu atât cantitatea de lumină emisă este mai mică.

Profilele led și becurile led pot fi folosite atât în interior cât și în exterior acoperind astfel întreaga plajă de iluminat, neexistând nici-un loc sau domeniu unde nu pot face față cerințelor. Putem spune că iluminatul cu led poate fi în egală măsură estetic, util, economic și ecologic!

Pentru mai multe detalii și informații accesați site-ul profile-led.com

Vă așteptăm!